STØTTET: Napoli-fansen viste sin støtte til Kalidou Koulibaly som ble hetset mot Lazio. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix
STØTTET: Napoli-fansen viste sin støtte til Kalidou Koulibaly som ble hetset mot Lazio. Foto: REUTERS/Stringer/NTB ScanpixVis mer

Napoli-spilleren ble grovt hetset. I dag ble han møtt slik

Kalidou Koulibaly fikk en varm velkomst.

(Dagbladet): Under kampen mellom Napoli og Lazio i Serie A stoppet dommeren kampen i tre minutter etter 68 minutters spill. Grunnen var rasistiske rop fra deler av Lazio-fansen, noe som gjorde at dommeren fikk nok.

Ropene var spesielt rettet mot Napolis Kalidou Koulibaly, som blant annet fikk høre apelyder underveis i kampen, skriver Gazzetta dello Sport. Koulibaly var svært oppgitt under kampen, og tv-bildene viste at han ble trøstet av Lazio-spillere underveis.

Derfor hadde Napoli-fansen i dag bestemt seg for å gi Koulibaly en varm velkomst da Napoli tok imot Carpi i Serie A. Et stort antall tilskuere møtte opp med bilder av ansiktet til Koulibaly på papir.

STORT ANTALL: Det var mange som støttet Koulibaly. Foto: AFP / CARLO HERMANN / NTB Scanpix
STORT ANTALL: Det var mange som støttet Koulibaly. Foto: AFP / CARLO HERMANN / NTB Scanpix Vis mer

Det er supportergruppa Quelli del Sangue Azzurro som står bak aksjonen.

- Alle i Napoli ble fornærmet over hva som skjedde med vår unge stjerne. På grunn av dette vil vi vise vår fulle støtte til Koulibaly, skriver gruppa i en pressemelding, gjengitt av BBC.

- Vi er alle med deg, Kalidou. Vi inviterer Napoli-fans til å lage et bilde av forsvareren og bruke det som maske når lagene kommer ut på banen, skriver gruppa videre.

HETSET: Kalidou Koulibaly ble hetset av Lazio-tilhengere. Foto: NTB Scanpix
HETSET: Kalidou Koulibaly ble hetset av Lazio-tilhengere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og det ser ut som flere tusen supportere tok utfordringa på strak arm.

Lazio ble straffet med 50 000 og måtte i tillegg stenge tre seksjoner på Stadio Olimpico i neste kamp.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram