KONA BLE RANET: Den gravide kona til Marek Hamsik (t.h.) ble fraranet parets bil av bevæpnede tyver i dag morges. I tillegg var det brann på hotellet der Napoli-troppen lader opp til kampen de ikke har råd til å tape om de vil avansere i Champions Legue. Foto: Günter Schiffmann, AFP/Scanpix
KONA BLE RANET: Den gravide kona til Marek Hamsik (t.h.) ble fraranet parets bil av bevæpnede tyver i dag morges. I tillegg var det brann på hotellet der Napoli-troppen lader opp til kampen de ikke har råd til å tape om de vil avansere i Champions Legue. Foto: Günter Schiffmann, AFP/ScanpixVis mer

Napoli-stjernas gravide kone ranet med pistol

Og brann på spillerhotellet før kveldens møte med City.

(Dagbladet): Manchester City er i kveld i Napoli for å forsøke å sikre avansement fra Champions League-gruppespillet.

De ble møtt av Napoli-fansen allerede på flyplassen, og Stadio San Paolo er en fryktet arena.

Men også hjemmelaget har fått forberedelsene til kveldens avgjørende møte forstyrret.

Først kom meldingen om at den slovakiske stjernespilleren Marek Hamsiks gravide kone Martina Franova ble fraranet parets BMW X6 av banditter bevæpnet med pistol i dag morges.

Hun ble truet til å forlate bilen, men biltyvene kom ikke langt. Takket være bilens satelittstyrte antityveri-system, ble den funnet forlatt ikke langt unna.

Brann på hotellet I tillegg har spillertroppen altså fått konsentrasjonen forstyrret av en brann på hotellet i Castel Volturno, tre og en halv mil utenfor Napoli, der de var samlet for å lade opp til kveldens kamp.

Årsaken til brannen ble imidlertid fort oppdaget, og brannmannskapene slukket flammene uten noen skader av betydning, skriver nyhetsbyrået AP.

Situasjonen foran kveldens kamp er at City har sju poeng mot Napolis fem. Bayern München leder gruppa med ti poeng før de to siste rundene.

- Hvis vi vinner, er det avgjort. Hvis ikke, avgjøres det i de siste kampene, og jeg tror ikke det blir enkelt for Villarreal (0 poeng foran kveldens kamp mot Bayern) for i Champions League, vil hvert lag forsøke å spille bra til og med siste kamp. Målet vårt i vår første sesong i Champions League er å komme til neste runde. Nå har vi sjansen med to kamper igjen å spille, sier City-manager Roberto Mancini ifølge Manchester Evening News.

De Jong ber om ro Med så mye på spill som det er i kveld, er det selvsagt fare for at tenningsnivået på stadion blir høyt. En henstilling om å ta det med ro kommer - av alle mulige steder - fra Citys hardhaus Nigel de Jong.

- Det kommer til å bli intenst, fordi de kjemper for en siste sjanse. Alle kjenner historiene om Napoli og fansen deres. Forhåpentligvis kan alle ta det med ro og dra dit for fotballens skyld, sier nederlenderen ifølge Metro

En Manchester City-supporter ble skadd i går, og trengte 12 sting i hodet. Men han skal være utskrevet fra sykehus og klar for kamp, skriver Manchester Evening News.

Da Bayern München spilte borte mot Napoli i oktober, ble flere tilreisende tyske fans knivstukket. I fjor ble fire Liverpool-supportere angrepet i forbindelse med en Europa League-kamp mot Napoli.

• Stillingen i alle gruppene ser du på Uefa.com

• Følg Napoli - Manchester City, Manchester United - Benfica og de andre 20.45-kampene direkte på live.dagbladet.no

BER OM RO: Nigel de Jong venter en intens stemning i kveld, og håper alle tar det rolig og holder fokus på fotballen. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
BER OM RO: Nigel de Jong venter en intens stemning i kveld, og håper alle tar det rolig og holder fokus på fotballen. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer