Napoli-trener viste fingeren til Juventus-tilhengere

Napoli-trener Maurizio Sarri viste fingeren til Juventus-tilhengere på vei inn til stadion før søndagens kamp. – Jeg har ikke noe imot Juventus-fans, sier han.

UFIN GEST: Maurizio Sarri. Foto: NTB scanpix
UFIN GEST: Maurizio Sarri. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Jeg svarte til en gruppe mennesker som spyttet på bussen og fornærmet oss for å være napolitanere, sa Sarri etter Napolis 1-0-seier over Juventus i Torino.

I bussen på vei inn til stadion kan man se Sarri helt framme i bussen lange ut fingeren mot Juventus-tilhengerne. Treneren angret ikke på det etter kampen.

– Det store flertallet av Juventus-fans er fantastiske mennesker. Det var en på hotellet vårt jeg hadde en god latter med. Jeg har ingen problemer med Juventus-fans. Det var kun dem som spyttet mot oss og fornærmet oss for å være napolitanere, forklarer Sarri.

Allegri: Napoli er favoritter

Napolis Kalidou Koulibaly sikret søndag kveld at innspurten i Serie A blir svært spennende. 1-0-seieren gjør at Napoli kun er ett poeng bak Juventus på tabelltopp.

Juventus-trener Massimiliano Allegri mener Napoli har gjort seg til favoritter til å vinne serien.

– Napoli er favoritt på grunn av kampprogrammet. Men det er fortsatt kamper som skal vinnes. Jeg har sett mye i fotball. Alt kan skje, sa Allegri etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer