Når 6-0 er for lite

Angrepsspill fra den øverste skuffen blåste Manchester United videre i FA-cupen. Hos BBC satt Peter Schmeichel og sa at United ikke har spilt bedre på to år.

- Vi var gode, sier sir Alex Ferguson. - Spesielt i første omgang - da kunne vi scoret veldig mange mål. Men jeg klager ikke på dette, jeg er glad for seieren og det faktum at samtlige spillere nå er skadefrie.

- Det lover veldig godt for resten av sesongen.

At Alex Ferguson er en vanskelig mann å tilfredstille visste både vi og Peter Schmeichel på forhånd. Men at seks scoringer per dato ikke defineres som mange mål på Old Trafford er en smule overraskende.

- Det er bare sånn han er, sier den tidligere United-keeperen. - Sir Alex gir ros når det går bra, men er det noe som kan forbedres, og han så vel det i dag også da, så sørger han for å gi beskjed.

Vil vinne alt

Peter Schmeichel sto i mål for Manchester City da United ble påført det 1-3-nederlaget på Main Road som Alex Ferguson fortsatt sliter med. I går snakket man fortsatt om den kampen som Uniteds vendepunkt i sesongen.

- Det skjedde mye med United etter den kampen, sier Schmeichel. - Og nå har de fått orden på det. Og kjenner jeg manageren rett vil han gjerne vinne alt. Det er jo sånn han er.

Solskjær rundet av

Ryan Giggs scoret begge Uniteds mål før pause. Det var altså da Alex Ferguson mente de spilte klart best. Og etter at Ruud van Nistelrooy hadde drept kampen med 3-0 bare fire minutter etter sidebytte, tok hjemmelaget det litt roligere.

Og scoret tre ganger til.

Ruud van Nistelrooy gjorde 4-0 også før Phil Neville kom bakfra og kombinerte fint med innhopper Diego Forlan rundt 16-meterstreken. På blankt mål løftet han rolig inn 5-0 over David James. Og så kom Ole Gunnar Solskjær inn og ble spilt fri av van Nistelrooy:

6-0, takk for i dag og et lite skritt nærmere Solskjærs uttalte drøm om å vinne alle fire titlene denne sesongen.

MORO PÅ JOBB: Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs hadde en trivelig arbeidsdag på Old Trafford I går.