- Når alt er klart vil jeg være den lykkeligste mannen i verden

Zlatan på plass i Barcelona.

FORNØYD: Zlatan Ibrahimovic er allerede en lykkelig mann, men sier at han vil være den aller lykkeligste mannen i verden når alle formaliteter rundt overgangen er i boks.Foto: SCANPIX/AP Photo/Manu Fernandez
FORNØYD: Zlatan Ibrahimovic er allerede en lykkelig mann, men sier at han vil være den aller lykkeligste mannen i verden når alle formaliteter rundt overgangen er i boks.Foto: SCANPIX/AP Photo/Manu Fernandez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bare formaliteter gjenstår før Zlatan Ibrahimovic formelt sett er Barcelona-spiller. Svensken var i perlehumør da han ankom den katalanske hovedstaden i dag, men lover å sveve enda høyere når han setter navnetrekket sitt på en lukrativ kontrakt med de regjerende trippelmesterene.

- Det er vanskelig å beskrive følelsene mine akkurat nå. Alt virker klappet og klart og trenger bare signaturen min. Jeg er svært tilfreds og nyter det som skjer rundt meg. Jeg er veldig, veldig fornøyd. Når alt dette er klart vil jeg være den lykkeligste mannen i verden, sier Ibrahimovic til Barcelonas hjemmeside.

Da 27-åringen fikk høre om interessen fra den katalanske giganten, var han aldri i tvil om at han ønsket å komme seg videre. Svensken har hatt en fantastisk klubbkarriere siden han forlot Malmö FF i 2001 til fordel for Ajax, men han mangler en triumf i Champions League.

Han kunne neppe funnet bedre forutsetninger for å klare den bedriften enn hos de regjerende mesterene i Europas gjeveste klubbturnering.

- Da jeg fikk høre at Barcelona var interessert i meg, ga jeg beskjed til rådgiveren min om å forsøke å få i stand en overgang, og han har gjort en strålende jobb. Hvem vil ikke spille for Barcelona? Jeg tror enhver spiller ønsker å representere det som er den beste klubben i Europa - muligens i verden, sier Zlatan til fcbarcelona.cat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer