Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Når denne Chelsea-stjernen scorer, må folk gjøre de sprøeste ting

Bare spør Tom Lane og Lee Mitchell.

AUDA: Både Lee Mitchell og Tom Lane har brent seg på lovnader om hva de skal gjøre dersom John Obi Mikel scorer. Det er ikke like trygt som de kanskje skulle tro. Foto NTB Scanpix / Twitter.
AUDA: Både Lee Mitchell og Tom Lane har brent seg på lovnader om hva de skal gjøre dersom John Obi Mikel scorer. Det er ikke like trygt som de kanskje skulle tro. Foto NTB Scanpix / Twitter. Vis mer

(Dagbladet): Chelseas John Obi Mikel er ikke blant de mest målfarlige fotballspillerne på balløya, men i helga fant han nok en gang veien til nettmaskene. Det falt ikke i like god jord hos alle.

Britiske Lee Mitchell kom nemlig med følgende profeti før kampen.

- Dersom Mikel scorer i dag, skal jeg få navnet hans eller klubbemblemet til Chelsea tatovert på rumpa.

I utgangspunktet et harmløst og i utgangspunktet ufarlig veddemål.

Men så scoret Mikel. Hans fjerde mål for Chelsea (!) på 300 kamper.

- Er det åpent søndag? Løftet gikk naturlig nok ikke upåaktet hen, og over 1000 mennesker har nå videreproklamert beskjeden fra den ulykksalige Mitchell.

Samme kveld innså han at løftet måttet innfris, og skrev dette på Twitter:

- Er tatoveringssjapper åpne på søndager?

I etterkant har Mitchell fått voldsom oppmerksomhet, og skal blant annet gjøre en gjesteopptreden på Chelseas egen tv-kanal.

Ikke første gang Dette er heller ikke første gangen en Mikel-scoring har resultert i ubehagelige opplevelser for litt vel rappkjefta Chelsea-supportere.

I september lot Chelsea-fan Tom Lane seg rive med av John Obi Mikels 185 kamper lange måltørke i Premier League.

FORTVILET: Lee Mitchell la selv ut dette bildet etter at tattoveringen var tatt. Komplett med jubel og fortvilelse. Foto: Twitter
FORTVILET: Lee Mitchell la selv ut dette bildet etter at tattoveringen var tatt. Komplett med jubel og fortvilelse. Foto: Twitter Vis mer

«Den dagen Obi Mikel scorer for Chelsea skal jeg barbere hodet mitt og spise alt håret på en brødskive. Jeg lover.», skrev Tom på Twitter.

Det var da Tom begynte å føle presset. Da dommeren blåste for full tid tvitret han følgende:

«Ting å gjøre før jeg dør: 1. Lære meg å holde kjeft.»

- Ha-ha, er du gal, kompis? Men de som trodde Lane var mann for sitt ord blir dessverre skuffet. Til Dagbladet kom han den gang med følgende beskjed:

- Ha-ha, er du gal, kompis? Alle vil ha glemt det om en uke, mens jeg ville vært skallet i flere måneder. Beklager for at jeg skuffer dere, men det skjer ganske enkelt ikke.

Lane var likevel ikke snauere enn at han kom med et eget tittelforslag dersom det likevel skulle bli en artikkel av opptrinnet.

- Dere kan skrive «Storkjefta brite nekter å spise sitt eget hår». Jeg vil heller ha et hode med vakkert hår og at halve verden rakker ned på meg for det, enn å gå rundt skallet på grunn av en vits på min egen bekostning, sa Lane.