Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Når du har vært uheldig med utseendet til foreldrene dine, er det vanskelig å bli et glansprodukt

Derfor mener Petter han sliter med damene.

LIKER IKKE ALT OPPSTYRET: Petter Northug satte seg på en stabel paller bak pressekonferansebordene i Sotsji i dag. Før første konkurransedag søndag vil han helst bare slappe av og gå på ski. Foto: Thomas Rasmus Skaug
LIKER IKKE ALT OPPSTYRET: Petter Northug satte seg på en stabel paller bak pressekonferansebordene i Sotsji i dag. Før første konkurransedag søndag vil han helst bare slappe av og gå på ski. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOTSJI (Dagbladet): Petter Northug har vært uvanlig hemmelighetsfull om sitt eget privatliv de siste ukene, og bidro til at spekulasjonene rundt skikongens kjærlighetsliv skjøt fart da han i det offisielle OL-programmet skrev «It's complicated» under rubrikken for sivil status.

Overfor Aftenposten hevdet han også at han ikke lenger er singel, uten at han ville utdype.

Derfor haglet det også med spørsmål om Northugs sivile status da han møtte pressen for første gang i langrennsløypa i Sotsji i dag.

Midt i sin egen konkurranseboble lot ikke Northug seg be to ganger da han av P4 ble spurt om det som kan være et nytt forhold.

- Hva ligger det i at du skriver It's complicated?, spurte P4-reporteren.

- Nei, det er jo at det fryktelig vanskelig da. Sånn er det når du har vært uheldig med utseendet, og med utseendet til foreldrene dine. Da er det vanskelig å bli noe glansprodukt, svarte Northug med et smil.

- Alle relasjoner er vanskelige. Det har aldri funka, og det kommer sikkert aldri til å funke heller. Må bare bite i det sure eplet hver gang. Jeg har slitt skikkelig med damene hele livet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!