Norge vant 3-1 mot Tyskland

- Når du spiller for Norge, så går du ikke av fordi skulderen hopper ut

Kristoffer Ajer måtte gå av banen med et kvarter igjen mot Tyskland, men kom tilbake og var med på å sikre 3-1-seieren. Pausen skyldtes en skulder ute av ledd.

HARDHAUS: Kristoffer Ajer gikk tilbake på banen etter en liten pause på grunn av en skulder ute av ledd. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
HARDHAUS: Kristoffer Ajer gikk tilbake på banen etter en liten pause på grunn av en skulder ute av ledd. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kun tre minutter etter at Morten Thorsby satte spikeren i kista med sitt annet mål for kvelden i 3-1-seieren mot Tyskland, ble Kristoffer Ajer liggende etter en duell på en corner i egen 16-meter.

Stopperkjempen fikk skulderen iset ned. Han reiste seg og tok en tur ut, før han entret banen igjen. Han måtte være med å kjempe inn Norges første trepoenger i EM-kvalifiseringen. Etter kampen avslørte Ajer at det var skulderen som hoppet ut av ledd.

- Når du spiller for Norge, går det en faen i deg. Skulderen hoppet ut litt, men jeg fikk dratt den på plass, og da er det greit, sa Ajer til NTB.

– Gjør vondt

- De kulene de ligger i er litt åpne, og da faller de enkelt ut, og det gjorde de i dag. Da må du bare dra den på plass og komme deg ut på banen, la Celtic-spilleren til.

- Gjør det ikke vondt?

- Det gjør vondt nå, og er vondt i morgen, så går det over om noen dager, svarte 19-åringen.

Ajer er blant de første som går i krigen for Norge, og er av mange spådd som framtidig A-landslagskaptein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer