Når fireåringen får høre at favorittspilleren hans skal selges, raser verden sammen

Men nå er det startet kronerulling for lille Louis.

(Dagbladet): Det er sikkert mang en Manchester United-supporter som er lei seg for at det ikke lenger er plass til Robin van Persie i klubben.

Men fire år gamle Louis Diamond er vel kanskje en av de som ikke har tatt nyheten om at 31-åringen drar på en pen måte.

Nederlenderen landet i Tyrkia i går, og blir trolig presentert som ny Fenerbache-spiller i dag.

- Tok det ganske tungt Da foreldrene fortalte fireåringen at van Persie er ferdig i den røde drakta, rant det over for lille Louis. Det kan jo spørres om det er særlig snilt av foreldrene å filme den lille guttens reaksjon - som tydelig viser at han er svært glad i 31-åringen.

- Han kommer til å bli solgt, får fireåringen stotret fram mellom gråtetoktene.

På veggene inne på Louis sitt rom kan man se hvordan han har klippet ut og limt Manchester United-spillere på ark og hengt på veggen. Deriblant henger et bilde av Robin van Persie, og en tegning fireåringen har laget av United-drakta hans.

- Vi gjorde nok en feil da vi fortalte han det etter en lang dag. Han var trøtt og tok det ganske tungt, forteller pappa Sam Diamond til Metro.

Videoen av sønnen har, som videoer ofte gjør i disse dager, gått som en farsott i sosiale medier. Pappen tror at de kan ha mye moro med den videosnutten i årene som kommer.

- Jeg husker selv hvor tungt jeg tok det da min barndomshelt, Mark Hughes, forlot klubben. Alle fotballfans kjenner til den følelsen tror jeg, sier pappa Sam videre.

Kronerulling for fireåringen Videoen av fireåringen har også gjort inntrykk hos fansen i van Persies nye klubb.

Ifølge Manchester Evening News har en hotelleier i Tyrkia nå satt i gang en kronerulling - slik at lille Louis og pappa Sam kan dra ned og se van Persie spille for sin nye klubb.

- Jeg eier et lite hotell i Galata, Istanbul. Jeg kan dekke familiens overnatting, transport til og fra flyplassen, og andre ting. Men jeg kan ikke dekke flybillettene fra London til Istanbul, og det har heller ikke familien råd til. Så, hvis du kan og ønsker, så bli med og kjøp flybillettene til familien, skriver hotelleieren på siden hvor det samles inn penger til å få lille Sam nedover til Tyrkia.

- Vi hadde aldri forventet en slik generøsitet fra våre venner i Tyrkia. Vi er rørt over omtanken, sier pappa Sam til Manchester-avisen.

Det skal så langt ha blitt samlet inn 360 pund - og målet er 1200 pund.