Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Når jeg finner ut hvem det er, blir det blodig

Reading-kaptein frastjålet Ronaldo-drakt.

(Dagbladet.no): Om Cristiano Ronaldo hadde spilt toppfotball i England før 1990, hadde portugiseren sannsynligvis blitt kvestet av en engelsk dødsback med utslåtte fortenner.

Nå slipper han unna med å gi bort drakta si etter kampen.

Det var i hvert fall det som skjedde i helga, da Readings kaptein og høyreback Graeme Murty sikret seg en suvenir fra Uniteds nummer 7. Etter kampen var han likevel illsint.

Ikke så mye på grunn av tapet, men fordi en kleptoman i Reading-garderoben hadde stukket av med Ronaldo-trøya hans.

- Noen hadde tatt den, og når jeg finner ut hvem det er, blir det blodig. Bein vil bli brukket, advarer han lagkameratene ifølge The Times.

Sjekke eBay?

Murt har foreløpig ikke rapportert det særs grove tyveriet til lovens lange arm. Men selv om det kan virke noe ambisjonsløst å lage oppstyr av en forsvunnet Ronaldo-drakt, er nok Murtys uttalelser avgitt med et glimt i øyet.

- Jeg var i dusjen, kom ut og den var borte. Det var en spiller, en lærling eller noen i støtteapparatet. Jeg har min liste med mistenkte, men jeg holder den for meg selv, slik at de ikke blir advart. Det vil ikke bli vakkert, sier Murty.

MURTYS HELT: Cristiano Ronaldo ga bort trøya si til Reading-kaptein Graeme Murty etter kampen i helga. Etterpå ristet portugiseren på hodet da han fikk høre om naskingen i Reading-garderoben. Foto: REUTERS
MURTYS HELT: Cristiano Ronaldo ga bort trøya si til Reading-kaptein Graeme Murty etter kampen i helga. Etterpå ristet portugiseren på hodet da han fikk høre om naskingen i Reading-garderoben. Foto: REUTERS Vis mer

Lagkamerat Kevin Doyle er trolig høyt oppe på mistenkt-lista, ettersom han tidligere ikke har lagt skjul på sine United-sympatier. Doyle innrømmer ikke straffeskyld.

- Jeg ville også blitt irritert. Det er ikke hyggelig å få trøya og deretter bli frastjålet den. Kanskje en av unggutta har den. De fjerner utstyret, så jeg ville sjekket på eBay om en dag eller to, sa Doyle etter kampen.

Hysjet mot fansen

Ronaldo selv hadde ikke sin beste dag på jobben mot Reading. Likevel scoret han for 23. gang denne sesongen, da han løp over hele banen og trillet ballen kaldt til side for Marcus Hahnemann.

Målet markerte han med å hysje mot Reading-fansen, som hadde mobbet ham for de mange misbrukte sjansene tidligere i kampen.

Ronaldo ble derimot paff da han fikk høre om fantestrekene i Reading-garderoben, ifølge The Times.

- Jeg forstår ikke. Noen stjal den? Jeg ga drakta til ham. Jeg vet ikke hva som skjedde etter det. For meg er det ikke noe problem, sier Ronaldo.

image: - Når jeg finner ut hvem det er, blir det blodig
<B>TRUER LAGKAMERATENE:</B> Graeme Murty truer drakttyven med juling.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media