- Når jeg sitter her og tenker tilbake, blir jeg stolt

Skulleruds eventyrlige reise.

STOLT: Rett etter jubelscenene inne på matta satte en følelsesladd Tor Ole Skullerud seg ned foran pressen. Foto: John Terje Pedersen
STOLT: Rett etter jubelscenene inne på matta satte en følelsesladd Tor Ole Skullerud seg ned foran pressen. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde-Odd 2-0 (0-0)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Førsteomgangen av cupfinalen mot Odd var jevnspilt, men etter pause var Molde akkurat så sterke og suverene som tippeligatabellen for 2014 viser. Scoringer fra de unge angrepsstjernene Fredrik Gulbrandsen og Mohamed Elyounoussi sikret klubbens første The Double.

- Meget spesielt, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud på pressekonferansen etter triumfen.

- Dette liknet mye på kampen hjemme mot dem for to uker siden. Men vi var totalt sett best, og vi fortjente å vinne igjen. Det var jevnt lenge, men det ble som jeg hjåpet og trodde - at vi har kvalitet i dette laget til å bryte ned de fleste. Det er en stor dag, en fantastisk dag.

- Enorm opplevelse Da Dagbladet spurte Skullerud om reisen han har vært med på de siste ni-ti månedene, kom et følelsesladd svar:

- Dette har vært veldig spesielt. En enorm opplevelse. Det var rart å reise oppover til Molde to dager etter at jeg takket ja til dette, vel vitende om at jeg skulle til en stor, stolt klubb, og at jeg skulle etterfølge et regime som hadde hatt massiv suksess. Når jeg sitter her og tenker tilbake på det, blir jeg stolt. Veldig stolt, svarer treneren, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer