Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Når jeg vil klø meg i ræva, så klør jeg meg i ræva

Zlatan om hvor lite han bryr seg om paparazzier.

 STJERNELIV:  Zlatan Ibrahimovic er vant til å bli fotografert hvor hen han og familien befinner seg, men bryr han ser lite om, forteller 32-åringen. Foto: Stella Pictures
STJERNELIV: Zlatan Ibrahimovic er vant til å bli fotografert hvor hen han og familien befinner seg, men bryr han ser lite om, forteller 32-åringen. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er ikke kjent for å være beskjeden.

Da Sverige ikke kom til VM etter å ha tapt mot Portugal, var den svensk-bosniske PSG-spilleren beskjeden nok til å si:

- En sak er sikkert, et VM uten meg blir ikke noe å se på. Vi må bare gratulere Portugal, sa svensken til sin app Zlatan Unplugged etter kampen.

Overfor det nederlandske fotballmagasinet Voetbal International forteller 32-åringen om sin egen karriere, kjærligheten til familien og om PSG, skriver svenske Expressen.

- Klør meg i ræva Reportasjen omfatter også en rekke bilder fra Zlatans liv, men den målfarlige spilleren legger ikke skjul på at han ikke kunne brydd seg særlig mindre om baksidene av det å være kjent.

- Paparazzibilder. Det er en del av livet, men jeg lar det ikke ødelegge livet mitt. Jeg vet det finnes kjendiser som hele tiden holder seg oppdatert på hvordan de ser ut på bilder. Men jeg bryr meg ikke.

- Om det er et bilde av at jeg klær meg i ræva... Okay, sånn er jeg. Når jeg vil klø meg i ræva, så klør jeg meg i ræva. Eller i nesa, sier 32-åingen til Voetbal International.

Tok kontroll I høst lanserte Zlatan sin egen app, kalt Zlatan Unplugged, hvor han selv skriver før og etter kamper. Dette gjør han for å unngå at han blir feilsitert, eller blir utsatt for unødige rykter. Og stjernen innrømmer at han helst vil bestemme og kontrollere selv.

- Jeg hater falskhet og mennesker som vil styre alt. Det å måtte ta hensyn til at man gjør.. Det er noe jeg aldri kunne ha gjort. Men samtidig kan jeg ikke gjøre alt jeg vil gjøre - ikke fordi jeg er redd, men fordi jeg tjener masse penger og er under kontrakt med en klubb.

- Jeg må representere klubben på best mulig måte, og da må man droppe enkelte ting. Alkohol og festing liker jeg ikke, så det er bra. Men jeg savner det å kunne gå ut på gata uten at folk kjenner meg igjen, forteller en åpenhjertig Zlatan.

- Elgene kjenner meg ikke igjen I reportasjen forteller stjernen om hvordan han liker å oppholde seg i skog og mark utenfor Stockholm når han skal finne roen - og om da han sov ute i telt i minus 15 grader.

- Å være i naturen er fantastisk. Elgene kjenner meg i alle fall ikke igjen, og jeg nyter det at det er stille og rolig. Det er ingen som krever noe av meg akkurat da. Og det er noe jeg trenger i blant.

- Ikke det at jeg ikke liker oppmerksomhet, jeg ville løyet om jeg påsto det. Oppmerksomhet og det å bli kjent igjen, gir en viss form for adrenalin, forteller PSG-spilleren.