- Når Johannes blir mindre av og på, så blir han nesten uslåelig

Men det er Tarjei som er favoritt av Bø-brødrene i dag.

SUKSESS-BRØDRE: Tarjei Bø (t.v) har tre bronsemedaljer så langt i VM, mens lillebror Johannes ble verdensmester på sprinten og også har en bronsemedalje. I dag er storebror Tarjei blant favorittene på 20-kilometeren.
SUKSESS-BRØDRE: Tarjei Bø (t.v) har tre bronsemedaljer så langt i VM, mens lillebror Johannes ble verdensmester på sprinten og også har en bronsemedalje. I dag er storebror Tarjei blant favorittene på 20-kilometeren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONTIOLAHTI (Dagbladet): Johannes Thingnes Bø (21) står med ett gull og en bronse  - og storebror Tarjei Bø (26) med tre bronsemedaljer så langt i skiskytter-VM.

Men selv om det er Johannes som har gull, så er det bronsemannen Tarjei som er i favorittsjiktet på dagens normalprogram i Kontiolahti.

- Blant favorittene Han har 39 treff på 40 skudd, mot Johannes' ni bomskudd (åtte på jaktstarten).

- Det er deilig å gå til start med en sånn statistikk. Jeg har bra selvtillit og trygghet på skytinga nå, og synes selv at jeg er blant favorittene, sier Tarjei Bø til Dagbladet.

Trengte pausen Etter bronserushet i starten av mesterskapet har gutta nå hatt tre hviledager. Som bestilt for Tarjei Bø, som med sitt tynne grunnlag på grunn av mye sykdom etter jul følte seg sliten etter jaktstarten sist søndag.

- Jeg er kanskje den som har hatt mest behov for en pause og er veldig glad for å ha fått noen dager helt «off». Med unntak av at vi har spilt bowling en dag, så har jeg stort sett gått mellom matsalen og senga disse dagene, sier Bø.

- Knallhardt Av Johannes Thingnes Bøs åtte seirer har seks kommet på sprint og to på jaktstart. Normalprogrammet har ikke vært hans øvelse — selv om han har brukbare åttende- og sjetteplass på de to 20-kilometerne som har arrangert før i vinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer