- Når Mourinho skjeller ut årets spiller, forstår du at alt ikke er som det skal

Verste start siden 1971.

FORFERDELIG START:  José Mourinho og Chelsea. Foto: NTB Scanpix
FORFERDELIG START: José Mourinho og Chelsea. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manager José Mourinho er under kraftig press etter Chelseas verste sesongstart siden 1971. Det toppet seg lørdag, med 1-2-tap hjemme for Crystal Palace.

- José Mourinho har aldri hatt en så dårlig start med Chelsea. Når han skjeller ut årets spiller, Eden Hazard, vet du at alt ikke er som det skal, skriver spaltist Darren Lewis i papirutgaven til The Mirror i dag.

I konkurrenten The Sun skriver den tidligere måltyven Alan Shearer:

- Ingenting stemmer i Chelsea. Defensivt, på midtbanen og i angrep: De er millioner av mil unna der de var i fjor. Og enda verre: Jeg har følelsen av at det er noe uforløst i kulissene mellom José Mourinho og styret.

Blir avskrevet Selv om vi bare er fire runder ut i Premier League, er det mange som avskriver Chelsea i gullkampen. Laget ligger på 13. plass, åtte poeng bak serieleder Manchester City.

- Branislav Ivanovic virker helt skutt. Nemanja Matic er etterlyst. Cesc Fabregas har ennå ikke kommet i gang, skriver Darren Lewis i The Mirror.

Mourinho tok spesielt for seg Eden Hazard lørdag:

- Når du er den beste spilleren i ligaen, bør det være god sjanse for at du følger opp fjorårets sesong. (..) Det er vanskelig å holde oppe nivået når noen av spillerne ikke presterer bra.

Ikke førstevalg Shearer i The Sun skriver:

- Du må investere mye penger for å holde deg på topp. Men det virker som om Mourinho har ønsket å gjøre en eller to ting som han ikke har fått lov til å gjøre. Av en eller annen grunn har han ikke fått inn spillerne han virkelig har ønsket seg.

Shearer fortsetter:

- Chelsea pleier å gjøre unna spillerkjøpene tidlig. Bare se på Cesc Fabregas og Diego Costa forrige sesong. Akkurat nå tror jeg de må kjøpe i panikk. De må ut og hente et par spillere, men det er ikke førstevalgene.

Avleverte rapport Overgangsvinduet stenger tirsdag klokka 18.00. Selv sa Mourinho etter lørdagens kamp angående spillerkjøp:

- Jeg ga klubben min rapport om den kommende sesongen 24. april. Jeg synes ikke jeg skal komme 29. eller 30. august og si at jeg vil prøve noe annet. Vi må formes som lag.

Chelsea har hentet inn følgende spillere: Pedro (Barcelona), Asmir Begovic (Stoke), Baba Rahman (Augsburg) og Kenedy (Fluminense).

Neste kamp er borte mot Everton.

SKUFFER:  Eden Hazard, årets spiller i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKUFFER: Eden Hazard, årets spiller i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer