Fotballandslaget 2018: Norge-Australia

Når Norge vinner i mars er det mulig å glede seg til høsten

Norge trengte en solid og godt gjennomført forestilling for å komme i gang med 2018. Kampen mot Australia ble mye mer enn det.

OVERBEVISTE: Ola Kamaras tre scoringer mot Australia gjør ham svært vanskelig å vrake selv når Joshua King og Alexander Sørloth er tilbake. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
OVERBEVISTE: Ola Kamaras tre scoringer mot Australia gjør ham svært vanskelig å vrake selv når Joshua King og Alexander Sørloth er tilbake. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge-Australia 4–1 (1–1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Ola Kamara scoret seg inn i framtida til Lars Lagerbäck, Norge så ut som et fotballag igjen og vips så kan 2017 arkiveres som prøving, veldig mye feiling og dårlige minner. Når Norge overbeviser i trøblemåneden mars, den som har kostet oss så mye, er det liv laga mange gode grunner til å glede seg til Nations League i september, oktober og november.

ENTUSIASME, VILJE, LØPSKRAFT og aggressivitet er hovedingrediensene i Norges oppløftende start på 2018. Veldig mye bedre enn i fjor og mye bedre enn VM-klare Australia ble denne kampen steget vi har ventet på. Og så kan vi sikkert dempe oss litt, huske hvordan Lars Lagerbäck hadde det i Belfast for et år siden og ta høyde for at det var Bert van Marwijks første kamp som australsk landslagstrener.

Når det er sagt, det var vi som gjorde dem dårlige.

DA NORGE AVSLUTTET 2017 skapte vi ingen målsjanser mot Slovakia. Det var bare trist. Mot Australia produserte vi sju og scoret på fire av dem. Det er ikke bare i overkant, det er nesten ikke til å tro. Men ting har innimellom en tendens til å falle på plass i fotball når suksessfaktorene nevnt innledningsvis kommer av seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer