- Når Ronaldo har ballen, er det bare å be

Men Alex Ferguson er optimist etter uavgjort i Madrid.

(Dagbladet): Manchester United reiser hjem til England med 1-1 i bagasjen etter onsdagens thriller mot Real Madrid på Santiago Berbebéu.

Bortemål i tillegg til uavgjortresultatet gir United et god utgangspunkt før returoppgjøret på Old Trafford om tre uker.

- Vi skapte mange store sjanser, og spilte tidvis godt offensivt, men hadde ikke ballen så mye som vi burde. De hadde uten tvil ballen mest. Likevel, de er på hjemmebane, og det er vanskelig å spille her. Vi har en god sjanse til å avansere, og seieren er innen rekkevidde, sa Ferguson til Skysports etter kampen.

United gikk foran etter 20 minutter da Danny Welbeck skaffet seg rom på en corner og headet ballen utakbart i hjørnet. Fram til da hadde Real bestemt det aller meste som skjedde på banen.

Hyllet Ronaldo
Ledelsen varte bare ti minutter, og nesten som ventet var det Cristiano Ronaldo som scoret mot gamle lagkamerater. 28-åringen møtte et innlegg fra venstre, og hang i lufta som en basketspiller før han headet knallhardt i hjørnet.

- For en heading! Utrolig. Man kan ikke stoppe noe slikt. Jeg spurte Patrice Evra i pausen hvorfor han ikke gikk i duellen, men så fikk jeg se reprisen og lurte på hva jeg snakket om, sa Ferguson.

Gjensynet med Ronaldo, som spilte seks sesongen for United, ble like underholdene som de fleste hadde forutsett.

- Det var kanskje vanskelig for Cristiano å spille mot oss, hans tidligere klubb, for det var mange følelser knyttet til det. Han spilte for oss i seks år. Likevel var han en stor trussel. Når han får ballen, er det bare å begynne å be, sa Ferguson.

Da Ronaldo satt ballen i nettet, feiret han scoringen på en dempet måte.

- Jeg ville vise respekt ved å ikke feire siden jeg spilte for United i seks år. Jeg vokste opp der, og er veldig glad i klubben, sa Ronaldo etter kampen.

Han har fortsatt stor tro på avansement, til tross for at Real Madrid nå må score på Old Trafford.

- Vi kan vinne på Old Trafford. Vi vil alltid prøve å vinne kamper.

- Føler ikke presset
Real-sjef José Mourinho fikk sitt store gjennombrudd for ni år siden da det daværende laget hans, Porto, slo United ut av Champions League.

Da ble oppgjøret avgjort helt mot slutten, og bildene av Mourinho som løp nedover dødlinja mens han feiret målet gikk verden rundt.

- Vi kan score på Old Trafford. Mange lag har gjort det, og ingen har hatt angrepsvåpen som vi har. De hadde sjansen til å vinne, så de reiser vel fornøyde hjem. De vet vi kan vinne returoppgjøret. Jeg tror det hele blir avgjort i siste minutt, sier Mourinho ifølge The Independent.

Mourinho er under sterkt press før returoppgjøret. Real er allerede ute av kampen om ligagullet, og alt fokus rettes nå mot å vinne Champions League.

- Jeg føler ikke noe press. Jeg jobber hardt, og har ro i sjelen.

På spørsmål om han tror Real-karrieren er over med tap i Manchester, svarte han:

- Jeg verken vet eller bekymrer meg for det.