Når skal Arsenal tape?

Det er ikke lett å si. I dag var mesterne overlegne igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norwich - Arsenal minutt for minutt.(Dagbladet.no): (Norwich - Arsenal 1-4) Som ventet ble Norwich et par nummer for små for de regjerende mesterne fra nord-London. Med den overlegne 4-1-seieren på bortebane fikk Chelsea bare låne tabelltoppen i knappe to timer.

For det var aldri tvil om hvor poengene skulle ende i oppgjøret på Carrow Road. Spørsmålet var bare hvor stor den skulle bli. For som kjent har Arsenal vist fryktinngytende scoringsform i det siste.

Perler på rekke og rad

Og bare for å ta det med en gang. Alle Arsenals mål var vakre.

0-1: Thierry Henry valgte like godt å løpe fra hele East Anglia, og tok med seg Suffolk i samme slengen. Vel framme ved dødlinja fant han Reyes umarkert på bakre stolpe. Spanjolen hadde en enkel jobb.

Men det mest oppsiktsvekkende var at Arsenal bare angrep med to spillere. Mot Norwichs seks. Likevel var ikke hjemmelaget i nærheten av å avverge scoringen. Det viser klasse.

0-2: Henry får æren av å sette den andre. En nydelig trekant med Reyes, så ut til Ljungberg, som igjen finner Henry på hjørmet av femmeteren. Henrys 116. mål i Premier League er en studie verdt.

Også her var det tre Arsenal-spillere mot minst seks forsvarere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer