Victor Lindelöf:

- Når Solskjær snakker, lytter man alltid

United-sjefen får ros.

LOVORD: Ole Gunnar Solskjær får nesten daglig gode skussmål fra sine egne i Manchester United-leiren. Victor Lindelöf blir glad hvis nordmannen får managerjobben fast. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images
LOVORD: Ole Gunnar Solskjær får nesten daglig gode skussmål fra sine egne i Manchester United-leiren. Victor Lindelöf blir glad hvis nordmannen får managerjobben fast. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær får nesten daglig gode skussmål fra sine egne i Manchester United-leiren. Victor Lindelöf blir glad hvis nordmannen får managerjobben fast.

Ryktebørsen vil ha det til at Solskjær blir presentert som permanent United-sjef før helgens seriekamp hjemme mot Watford.

- Får han jobben, blir jeg fornøyd. Det er ikke min avgjørelse, men selvsagt er jeg veldig glad for det han har gjort siden han kom. Jeg har ingenting negativt å si om ham, sier Lindelöf til Sky Sports.

Manchester United fikk umiddelbart et realt oppsving med Solskjær i managerstolen. Rødtrøyene har kun tapt én av 13 Premier League-kamper under hans ledelse.

- Han er en legende i klubben, og han vet alt om hvordan det er å spille her. Så når Solskjær snakker, lytter man alltid. Han vet hva han prater om, for han har vært gjennom alt, sier Lindelöf.

Populær

Midtstopperen, som for noen dager siden ble pappa og gikk glipp av Sveriges åpning på EM-kvalifiseringen, har vært blant Solskjærs mest brukte spillere (spilt 16 av 19 kamper) siden nordmøringen tok over etter José Mourinho i desember.

- Han sa til meg at jeg skulle gjøre det jeg er bra på, vise hva jeg kan og ta for meg på banen. Det var veldig fint å høre, forteller svensken.

Solskjær er åpenbart en populær mann i United-garderoben. Det går nesten ikke en dag uten at man kan lese eller høre noen fra spillergruppen rose nordmannen og jobben har gjort de siste månedene.

Snart klar?

Ifølge avisen Daily Mail kan Ole Gunnar Solskjær bli utnevnt til permanent manager i Manchester United denne uken.

Det er ingen åpne kilder i saken, men avisen mener at klubben har bestemt seg. Manchester United har vunnet 14 av 19 kamper med Solskjær som midlertidig ansatt manager etter at José Mourinho ble sparket i desember.

Manchester United har gjentatte ganger sagt at en endelig beslutning ikke vil komme før etter at sesongen er over, men annonseringen kan komme tidligere for å unngå mer spekulasjoner.

I den siste tiden er det ikke dukket opp nye aktuelle kandidater som det er skrevet mye om, og det kan tolkes som et tegn på at Solskjær blir klubbens nye sjef.

Midtbanespilleren Nemanja Matic er den foreløpige siste spilleren i rekken til å uttrykke støtte til Solskjær og hans medhjelpere Mike Phelan, Michael Carrick og Kieran McKenna.

- Jeg mener at han er en god manager. Jeg blir glad om han blir. Det samme kan sies om Mike, Michael og Kieran. Det er ikke bare Ole som har gjort en god jobb, sa Matic.

Solskjær har tilbrakt tid med familien i de siste dagene mens det har vært pause fra klubbfotballen mens landslagene har vært i aksjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer