Eliteserien 2019: Vålerenga-Lillestrøm

Når Vålerenga ikke tar krigen mot LSK, hvem skal de krige mot da?

Da Vålerenga trodde de hadde bygd soliditet og gjort Intility Arena til et fort, kom Lillestrøm til byen. Og knuste dem.

EN MAKTDEMONSTERASJON: Lillestrøm hadde en meget god plan og fikk Vålerenga akkurat der de ville ha dem. Da Thomas Lehne Olsen hadde scoret sitt andre mål til 2-0 var det meste av jobben gjort. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
EN MAKTDEMONSTERASJON: Lillestrøm hadde en meget god plan og fikk Vålerenga akkurat der de ville ha dem. Da Thomas Lehne Olsen hadde scoret sitt andre mål til 2-0 var det meste av jobben gjort. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga-Lillestrøm 0–3 (0–1)

DET ER SNART 20 minutter siden kampslutt på Intility Arena, Lillestrøm feirer fortsatt årets største seier med fansen, og fra tribunen runger «Que cera, cera -vi pissa på Vål'enga, vi pissa på Vål'enga- Que cera, cera».

Det verste for Vålerenga er at det er helt sant.

DET ER ALLTID viktig å ha en god plan i fotball. Den Lillestrøm møtte Vålerenga med var ekstra god. Og slik ble topplaget Vålerenga til slutt rundjult av en nabo som nok en gang var i ferd med å spille seg inn i nedrykkssumpen.

Ikke fordi Lillestrøm er et bedre fotballag.

Men fordi de hadde en veldig mye bedre plan.

JÖRGEN LENNARTSSON OG Lillestrøm visste nøyaktig hva som skulle til denne lørdagskvelden i Oslo. 1) De måtte de ta fighten og smelle på over hele banen, hvilket de gjorde. 2) De måtte ha kanter som løp som bikkjer opp og ned for å stoppe Vålerengas backer fra å komme høyt i banen, hvilket de også gjorde. Og kom de foran, hvilket de gjorde gjennom en gave fra Vålerenga-keeper Adam Larsen Kwarasey skulle de 3) ta alle kontringer med fullt trøkk, og 4) være rolige nok med ballen til å spille fasongen og humøret av Vålerenga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer