Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nascar-stjerne hevder ekskjæresten er en internasjonal leiemorder

- Tatt ut av et filmmanus, hevder hun.

EKSKJÆRESTER: Nascar-stjerna Kurt Busch hevder ekskjæresten Patricia Driscoll er en leiemorder. - Latterlig, sier Driscoll. Foto: Jerry Markland/Getty Images/AFP
EKSKJÆRESTER: Nascar-stjerna Kurt Busch hevder ekskjæresten Patricia Driscoll er en leiemorder. - Latterlig, sier Driscoll. Foto: Jerry Markland/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): Den amerikanske Nascar-stjerna Kurt Busch er for tiden i retten etter påstander om mishandling.

Da han i går vitnet i retten, hevdet han at hans ekskjæreste, Patricia Driscoll, er en leiemorder som sendes verden rundt på hemmelige oppdrag, skriver The Guardian. De to gjorde det slutt i fjor.

- Alle som står utenfor kan si at jeg er gal, men jeg opplevde det fra innsiden og så det, sa Busch.

Leiemorder? Busch skal videre ha fortalt om at hun ble sendt til både Mellom- og Sør-Amerika og Afrika. En gang de hadde vært i Texas, hevder han at Driscoll skal ha dratt i kamuflasjeutstyr og seinere kommet tilbake med kåpe og kjole, dekket av blod. Tidligere sa Busch at ekskjæresten også skal ha vist ham bilder av drepte mennesker med skuddsår.

Også en tidligere assistent av Busch og Driscoll hevder at hun har fortalt om mistenkelige episoder, og skal ha fortalt ham at hun «tar utenlandske regjeringer», og «eier Washington».

Driscoll sier Busch mishandlet henne en uke etter at de to gjorde det slutt, da han tok henne i halsen og dunket hodet hennes i veggen. Busch og hans advokater nekter for dette. Nascar-føreren sier at han flere ganger ba henne om å dra da hun dukket opp uanmeldt, og skal bare ha lagt hendene på kinnene hennes, sett henne inn i øynene og bedt henne om å gå - og at hodet såvidt kan ha dunket borti veggen da.

- Latterlig Under høringen skal verken Driscoll eller hennes advokat ha nektet for vitnemålene gjort av Busch og hans tidligere assistent - noe hun heller seinere gjorde overfor AP, ifølge The Guardian.

- Disse uttalelsene er latterlige og uten grunnlag, og er et forsøk på å ødelegge trovedigheten min, sier Driscoll.

Hun hevder at beskyldningene er tatt rett ut av et filmmanus hun har jobbet med i åtte år.