Nasri: - Ryker vi ut nå, blir vi erstattet neste år

Franskmannen frykter for spillernes framtid.

FRYKTER FOR FREMTIDEN: Manchester Citys Samir Nasri imponerte ifølge Ole Fuglestad mot Swansea i helgen, men spilleren selv frykter for både sin egen og sine lagkamerers fremtid dersom de taper mot Bayern i kveld. Foto: Reuters/Phil Noble.
FRYKTER FOR FREMTIDEN: Manchester Citys Samir Nasri imponerte ifølge Ole Fuglestad mot Swansea i helgen, men spilleren selv frykter for både sin egen og sine lagkamerers fremtid dersom de taper mot Bayern i kveld. Foto: Reuters/Phil Noble. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):Tungtsatsende Manchester City er regjerende ligamestre, men i Champions League har klubben slitt voldsomt med å hevde seg.

Det endte med tap mot CSKA Moskva sist CL-kamp, og nå frykter spillerne at deres fremtid i klubben vil være over dersom de ikke greier å gå videre fra gruppespillet denne sesongen.

- La oss være ærlige. Vi må gjøre noe, ellers kommer det til å bli nye spillere her neste år, sier Samir Nasri ifølge Sky Sports.

Må slå Bayern Slik ståa er nå, er Manchester City mer eller mindre nødt til å få et resultat mot Bayern München på Etihad i kveld. Hvis ikke, er de avhengige av uavgjort i CSKA - Roma som går parallellt.

Sjeik Mansour har investert tungt i de lyseblå fra Manchester, og forventer mer enn bare suksess i hjemlig serie. Nasri forstår alvoret foran kampen i kveld.

- Med den lønna alle spillerne får, og nivået på spillerne i klubben, er 90 prosent av klubben verdensklasse. Å ikke kvalifisere oss fra første runde i Champions League ville vært et stort skudd i baugen for klubben - og for oss spillerne også, sa Nasri.

Per i fjor var Manchester City den idrettsklubben i verden som betalte høyest gjennomsnittlig lønn ifølge SportingIntelligence, så at eierne forventer avansement er ikke unaturlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer