VRIR SEG UNNA? Samir Nasri skal være enig med Manchester City om sin personlige avtale, og det ventes at klubbene blir enige om overgangen denne uka.Foto: Scanpix/AP Photo/Akira Suemori
VRIR SEG UNNA? Samir Nasri skal være enig med Manchester City om sin personlige avtale, og det ventes at klubbene blir enige om overgangen denne uka.Foto: Scanpix/AP Photo/Akira SuemoriVis mer

- Nasri enig med Manchester City

Fransk avis mener klubbene blir enige mot slutten av uka.

(Dagbladet): Samir Nasri føyer seg inn i rekken av spillere som ikke ønsker å bli værende på The Emirates kommende sesong. Og mens sagaen om Cesc Fabregas og Barcelona fortsatt pågår, ser det nå ut til at Nasri endelig skal få sin etterlengtede overgang til Manchester City.

Ifølge den franske sportsavisa L'Equipe er Nasri enig med City om sin personlige avtale, en avtale som innebærer en ukelønn på 185 000 pund hos de blå.

I tillegg skal City være villige til å betale 20 millioner pund for Nasri, skriver L'Equipe.

Nasri er denne uka på landslagssamling med Frankrike, og har åpenbart følt det nødvendig å legge press på Arsenal gjennom å prate med fransk presse. Arsenal og Wenger skal ifølge L'Equipe nå være innstilt på å la Nasri gå, men avventer om de får på plass Nasri-erstatter Juan Mata fra Valencia.

Begge avtalene ventes å være landet mot slutten av denne uka, hevder avisa.