NÆRMER SEG CITY: Samir Nasri har blitt stadig mer upopulær blant Arsenals supportere de siste ukene, og nå ser det ut til at situasjonen snart kan være løst ved at franskmannen reiser til Manchester for å bli lagkamerat med Kolo Toure i City.Foto: SCANPIX/AP/Tom Hevezi
NÆRMER SEG CITY: Samir Nasri har blitt stadig mer upopulær blant Arsenals supportere de siste ukene, og nå ser det ut til at situasjonen snart kan være løst ved at franskmannen reiser til Manchester for å bli lagkamerat med Kolo Toure i City.Foto: SCANPIX/AP/Tom HeveziVis mer

Nasri kan bli klar for City innen 24 timer

Pris: 220 millioner, melder BBC.

(Dagbladet): Samir Nasris mye omtalte overgang fra Arsenal til Manchester City kan være et faktum i løpet av det neste døgnet.

BBC skriver at avtalen kan være i orden i løpet av de neste 24 timene, og at City kommer til å betale i overkant av 220 millioner kroner (25 millioner pund) for den franske midtbaneteknikeren.

Tidligere i dag ble det rapportert fra England at Nasri var i Manchester for å gjennomføre medisinsk test, men det skal ikke være tilfelle, ettersom City og Arsenal ennå ikke er helt enige.

Upopulært
Nasri har avslått å skrive under ny kontrakt med London-klubben, og har blitt stadig mer upopulær blant Arsenal-fansen etter hvert som overgangssagaen har trukket ut i tid.

Etter at laget spilte 0-0 mot Newcastle i helga, klaget franskmannen over at egne supportere hetset ham med grove sanger underveis i kampen.

- Jeg hørte hva fansen sang om meg på lørdag. Det synes jeg virkelig er respektløst siden jeg fortsatt er en Arsenal-spiller, skrev Nasri på sin Twitter-profil.

Mister stjerner
I går ble Nasri igjen sitert via sosiale medier, denne gangen Facebook, på at han ville reise fra Arsenal i bitterhet. Senere har han selv nektet for at det var han som skrev meldingen.

- Bare for å klargjøre: Jeg har ingen Facebook-konto, så jeg har aldri sagt at jeg reiser i bitterhet. Fyren som har skrevet det, bruker en falsk konto i mitt navn, slo franskmannen fast.

Nasri var ikke med da Arsenal slo Udinese i går, på grunn av suspensjon.

Cesc Fabregas forsvant endelig til Barcelona for et par dager siden, men Arsene Wenger har lenge fastholdt at diskusjonen rundt Samir Nasri er en helt annen.

Nå tyder mye på at franskmannen likevel forsvinner ut den samme døra som Fabregas.