Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nasri-kontakt med Manchester U

Dagens Premier League-ryktebørs.

TIL ERKERIVALENE? Rykter sier at Samir Nasri har bestemt seg for å forlate Arsenal, og vurderer kraftig en overgang til Manchester United. Foto: AP/Sang Tan
TIL ERKERIVALENE? Rykter sier at Samir Nasri har bestemt seg for å forlate Arsenal, og vurderer kraftig en overgang til Manchester United. Foto: AP/Sang Tan Vis mer

(Dagbladet): - Vi selger i hvert fall ikke til Manchester United.

Arsene Wengers advarsel til tittelrivalene i forrige uke kan ikke ha blitt tatt på alvor i United.

The Independent, Daily Telegraph, Daily Mirror hevder akkurat det samme i dag, at Nasris rådgivere allerede er i kontakt med ligamesterne.

Dermed er Arsenal-stjernen ett steg nærmere en overgang fra London til Manchester. Og nå vet han at interessen er reell.

Ifølge Telegraph hadde Nasris representanter et møte med United-folk i Manchester nylig, og 23-åringen skal allerede ha gitt klar beskjed til Wenger:

Nasri vil forlate ligatreerne - i sommer.

Åtte millioner pund? På grunn av at han bare har ett år igjen av kontrakten kan prisen bli så lav som åtte millioner pund. Summen er Independents.

INN: Arsenal skal visst være lystne på Belgia-talent Eden Hazard. Foto: AFP/JOHN THYS
INN: Arsenal skal visst være lystne på Belgia-talent Eden Hazard. Foto: AFP/JOHN THYS Vis mer

Wenger har ymtet frampå om at Arsenal skal være «ekstremt aktive på overgangsmarkedet» i sommer. Mente han som selgende klubb?

Liverpool har i hvert fall lagt inn et bud på fem millioner pund for venstreback Gäel Clichy. Det er både Telegraph og The Guardian enige om.

Et lite lyspunkt for Wenger kan være Alex Oxlade-Chamberlain. Supertalentet på 18 år skal visst ankomme Emirates for 12 millioner pund i sommer. Det er Daily Mirror trygge på.

Dessuten vil jo Arsenal ha Samba og Cahill - også nevnt i gårsdagens ryktespalte. I dag resirkulerer Daily Express navnene og høyner med Lilles angrepsduo Gervinho og Eden Hazard.

Sistnevnte er bare 20 år, liten og teknisk, og klassifiseres fortsatt som vidunderbarn.

Eh, Ahmedov Og hva med Odil Ahmedov, ikke hørt om, sier du?

Han er fra Uzbekistan, er landslagskaptein og stjerne for klubben Pakhtakor Tashkent. Midt i blinken for Arsenal, tror Daily Mail.

UT? Liverpool frister Arsenal med fem millioner pund for Gael Clichy. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
UT? Liverpool frister Arsenal med fem millioner pund for Gael Clichy. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Arsenal kan også håpe at ESPN har rett når det gjelder Phil Jones' overgang til Manchester United. TV-kanalens nettsider har kilder på at Blackburn ønsker seg 25 millioner pund og ikke bare de 16 United mener utløser en salgsklausul. Dermed krangles det, mens fansen ikke trenger å lure på hvorfor manutd.com ikke bekrefter overgangen.

Ashley Youngs overgang til United er visst bittelitt nærmere i dag enn i går, Villa-vingen skal bare gifte seg før han skriver under for 15 millioner pund. Det skriver Daily Mail.

Den overgangen kan sende assistkongen Nani ut av Old Trafford, mener samme avis.

Resten av spekulasjonene Dere fotballfolk følger ikke bare United og Arsenal, så her er resten av ryktehøydepunktene fra nyhetsbyrået PA og BBC.

• • Sunderland ønsker seg Tottenhams fyrtårn Peter Crouch, men fikk til svar at da må Ghana-spissen Asamoah Gyan gå andre veien.

• • Liverpool-linkede Connor Wickham er også ønsket av de svarte kattene, som har Henderson-penger på bok.

• • Palermo hevder samtidig at Spurs har fått nei med et bud på Abel Hernandez, en spiss på 20 år.

AKKURAT DET ARSENAL TRENGER? Odil Ahmedov er taklingssterk, kan spille både midtbane og forsvar og er Uzbekistans fotballeder ute på banen. foto: AFP/JACK GUEZ
AKKURAT DET ARSENAL TRENGER? Odil Ahmedov er taklingssterk, kan spille både midtbane og forsvar og er Uzbekistans fotballeder ute på banen. foto: AFP/JACK GUEZ Vis mer

• • Everton tror ni millioner pund er nok for å få Wigans driblekant Charles N'Zogbia. De millionene skaffes ved salg av Joseph Yobo og Yakubu.

• • City-back Jerome Boateng sier til tyske aviser at han vil tilbake til Tyskland, og håper Bayern München klarer å overtale FA-cupmesterne til et salg. Prisen er problemet.

• • Blackburn vil erstatte Arsenal-koblede Samba med Birminghams Roger Johnson. Det tippes på en prislapp på 10 mill. pund.

• • Og som i går er Spurs-spiss Robbie Keane ønsket i Fulham, av tidligere sjef Martin Jol.

VIL TIL ENGLAND: Lille-angriper Gervinho er koblet til en rekke engelske klubber, i dag Arsenal. Foto: AFP/PHILIPPE HUGUEN
VIL TIL ENGLAND: Lille-angriper Gervinho er koblet til en rekke engelske klubber, i dag Arsenal. Foto: AFP/PHILIPPE HUGUEN Vis mer