Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball, Champions League:

Nasri sier kameraene stoppet ham fra å gå løs på Vardy: - Han er en jukser. Spill som en mann

Sint etter utvisningen.

UTVIST: Jamie Vardy gikk rett i bakken da hodet hans møtte Samir Nasris tirsdag kveld. Nasri er nådeløs i dommen over engelskmannen. Foto: NTB Scanpix/ Simon Bellis/Sportimage
UTVIST: Jamie Vardy gikk rett i bakken da hodet hans møtte Samir Nasris tirsdag kveld. Nasri er nådeløs i dommen over engelskmannen. Foto: NTB Scanpix/ Simon Bellis/Sportimage Vis mer

(Dagbladet): Sevillas Samir Nasri fikk gjennomgå etter det røde kortet han pådro seg da Leicester slo ut laget hans for to dager siden.

Nasri måtte geleides av banen av lagkameratene etter hendelsen, rasende på Jamie Vardy som møtte panna hans med sin egen, før han trakk seg unna som om Sevilla-spilleren hadde nikket til.

I intervju gjengitt av Daily Mail slår nå franskmannen tilbake, og slakter Vardys oppførsel:

- I mine øyne er han en juksemaker. Hadde han vært utlending, hadde den britisk media også kalt ham en juksemaker. Spill som en mann, sier Nasri.

- Han dyttet meg, og jeg spurte hva han drev med. Så kom han tett innpå, han var lur. Vi kom ansikt til ansikt, og da bare falt han. Jeg trodde engelske spillere var tøffere enn det, sier Sevilla-lånesoldaten.

Amatørmessig

På BT Sport samme kveld ble franskmannen totalslaktet av Premier League-legendene Steven Gerrard og Rio Ferdinand.

- Med gult fra før, så er det dumt gjort. Det er amatørmessig av en spiller med så mye erfaring, mener Gerrard, gjengitt av Daily Mail.

- Egentlig hjalp det Sevilla at han måtte av, sier Rio Ferdinand nådeløst.

- Han spilte med testimonial-tempo, og dro ned farta på alt, mener den tidligere Manchester United-stjernen.

Kunne ikke risikere utestengelse

Samir Nasri mener i stedet Jamie Vardy burde holdt seg for god til å oppføre seg på den måten han gjorde, og legger til at bare kameraene og sikkerhetsfolkene hindret ham i å hevne seg på ordentlig.

- Jeg skulle gjerne snakket nærmere med ham, men du vet, for mange kameraer, for stort sikkerhetsoppbud. Jeg må tenke på neste år, og kan ikke ha en lang utestengelse. Men du kunne aldri skrevet hva jeg ville sagt til ham, sier franskmannen.

Vardy avviser Nasris beskyldninger i en kort uttalelse til Daily Mail:

- Jeg er ingen juksemaker, og har aldri vært det. Det er alt jeg har å si om saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media