TAR OPPGJØR MED ARSENAL-FANSEN: Samir Nasri (t.h.) går ut mot Arsenal-fansen på Twitter etter at de sang i nedsettende ordelag om franskmannen under kampen mot Newcastle på lørdag.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON
TAR OPPGJØR MED ARSENAL-FANSEN: Samir Nasri (t.h.) går ut mot Arsenal-fansen på Twitter etter at de sang i nedsettende ordelag om franskmannen under kampen mot Newcastle på lørdag.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

Nasri stempler Arsenal-fansen som respektløse

Hånet av sine egne under Newcastle-kampen.

(Dagbladet): Mens Arsenal-fansen har uttrykt snev av forståelse for Cesc Fabregas' ønske om å returnere til moderklubben Barcelona, lot enkelte mishagsytringene hagle mot «kontraktsrebellen» Samir Nasri under lørdagens serieåpning mellom Newcastle og Arsenal.

Til toner fra KC and The Sunshine Bands «Baby Give It Up», med en noe omskrevet, og for Nasris del, lite flatterende tekst, gjorde bortesupporterne det tindrende klart hva de synes om Nasri, som nekter å skrive ny kontrakt med Arsenal.

Nasri, som ikke var med i troppen, fikk med seg strofen «Na na na na na na na na na na na na, Samir is a c**t, is a c**t, Samir is a c**t» fra TV-stolen.

På sin personlige Twitter-side uttrykker han skuffelse over behandlingen han får fra det han fortsatt regner som sine egne, selv om mange regner med at neste stoppested blir Manchester City før overgangsvinduet smeller igjen ved midnatt 1. september.

- Jeg hørte hva fansen sang om meg på lørdag. Det synes jeg virkelig er respektløst siden jeg fortsatt er en Arsenal-spiller, skriver Nasri på mikrobloggtjenesten, som i en annen oppdatering gratulerer Fabregas med overgangen til Barcelona.

Selv om tonen mellom franskmannen og Arsenal-supporterne er anstrengt i øyeblikket, håper manager Arsene Wenger at knuten på tråden kan løses opp.

- Ideelt sett ønsker jeg at Samir Nasri blir værende. Vi var imidlertid i en mye sterkere forhandlingsposisjon med Cesc med tanke på kontraktssituasjonen, så denne situasjonen er litt annerledes. Forhåpentligvis klarer vi å finne en løsning, sier Wenger, ifølge nyhetsbyrået PA.

Arsenal-sjefen mener uansett at det ikke er noen automatikk i at Nasri forlater Arsenal, selv om Fabregas fikk gå.

- I mitt hode har de to tingene ingenting med hverandre å gjøre, understreker Wenger.

Skjermdump: Twitter.com/Nanas08
Skjermdump: Twitter.com/Nanas08 Vis mer