Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nasri ute i åtte uker etter denne taklingen

City-stjernen skadd.

SEN TAKLING:Newcastles Mapou Yanga-Mbiwa takler Manchester Citys Samir Nasri. Nå må Nasri belage seg på to måneder på sidelinja. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
SEN TAKLING:Newcastles Mapou Yanga-Mbiwa takler Manchester Citys Samir Nasri. Nå må Nasri belage seg på to måneder på sidelinja. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer

Søndag ble Samir Nasri båret av banen etter å ha blitt overfalt av Newcastles Mapou Yanga-Mbiwa. Mandag ble det klart at skaden ikke er så alvorlig som først antatt.

Yanga-Mbiwa fikk bare gult kort for nedsparkingen, og var heldig som unngikk å få direkte rødt.

Nasri forlot banen på båre og det ble først fryktet at både resten av sesongen og sommerens VM kunne ryke for franskmannen.

Mandag la Nasri ut en melding på sin egen Twitter-konto. Der bekreftet midtbanemannen at han går glipp av de neste åtte ukene.

- Takk til alle for deres hyggelige ord og den overveldende støtten. Jeg antar at det er gode nyheter at jeg bare er ute i rundt åtte uker, skriver Nasri.

Resultatet av nedsparkingen var et delvis avrevet leddbånd, følger Nasri opp med.

Manchester City slo Newcastle 2-0 i en het affære. Newcastle følte seg snytt da Cheik Tiotes mål i første omgang ble annullert på grunn av offside, og lagenes managere endte opp i en krangel på sidelinjen.

Newcastles Alan Pardew serverte noen heftige gloser i retning av City-manager Manuel Pellegrini, og man trengte ikke å kunne lese lepper for å se hva han sa.

- Jeg ba om unnskyldning, noe han aksepterte, sa en angrende Pardew ifølge BBC etterpå.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media