Nasri utestengt i tre Frankrike-kamper

På grunn av dårlig oppførsel under EM.

SUSPENDERT: Hovedgrunnen til Samir Nasris suspensjon er at han ropte «hold kjeft» inn i et TV-kamera før han senere kom med flere ufine bemerkninger til en journalist fra nyhetsbyrået AFP. Foto: SCANPIX/AFP/MEHDI FEDOUACH
SUSPENDERT: Hovedgrunnen til Samir Nasris suspensjon er at han ropte «hold kjeft» inn i et TV-kamera før han senere kom med flere ufine bemerkninger til en journalist fra nyhetsbyrået AFP. Foto: SCANPIX/AFP/MEHDI FEDOUACH Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frankrikes fotballforbund har ilagt Samir Nasri tre kampers karantene på grunn av Manchester City-stjernens oppførsel under fotball-EM tidligere i sommer.

Hovedgrunnen til Nasris suspensjon er at han ropte «hold kjeft» inn i et TV-kamera før han senere kom med flere ufine bemerkninger til en journalist fra nyhetsbyrået AFP.

Nasri ble i franske medier også beskyldt for å ha skapt splid og uro internt i den franske troppen.

Midtbanemannen er ikke den eneste som blir irettesatt av forbundet etter EM-bråket. Jérémy Ménez ble ilagt én kamps karantene på grunn av en krangel med keeper Hugo Lloris under kvartfinaletapet for Spania. Ménez skal også ha fornærmet dommeren under samme kamp.

I tillegg fikk både Hatem Ben Arfa og Yann M'vila advarsler.

Det franske fotballforbundet opplyste samtidig at hele eller deler av spillernes EM-bonuser blir holdt tilbake.

Frankrike gikk videre fra EMs gruppespill etter å ha spilt uavgjort mot England, slått Ukraina og tapt for Sverige. Kvartfinalen endte med 0-2-nederlag for spanjolene, som senere vant mesterskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer