Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nasri utestengt i tre Frankrike-kamper

På grunn av dårlig oppførsel under EM.

SUSPENDERT: Hovedgrunnen til Samir Nasris suspensjon er at han ropte «hold kjeft» inn i et TV-kamera før han senere kom med flere ufine bemerkninger til en journalist fra nyhetsbyrået AFP. Foto: SCANPIX/AFP/MEHDI FEDOUACH
SUSPENDERT: Hovedgrunnen til Samir Nasris suspensjon er at han ropte «hold kjeft» inn i et TV-kamera før han senere kom med flere ufine bemerkninger til en journalist fra nyhetsbyrået AFP. Foto: SCANPIX/AFP/MEHDI FEDOUACH Vis mer

Frankrikes fotballforbund har ilagt Samir Nasri tre kampers karantene på grunn av Manchester City-stjernens oppførsel under fotball-EM tidligere i sommer.

Hovedgrunnen til Nasris suspensjon er at han ropte «hold kjeft» inn i et TV-kamera før han senere kom med flere ufine bemerkninger til en journalist fra nyhetsbyrået AFP.

Nasri ble i franske medier også beskyldt for å ha skapt splid og uro internt i den franske troppen.

Midtbanemannen er ikke den eneste som blir irettesatt av forbundet etter EM-bråket. Jérémy Ménez ble ilagt én kamps karantene på grunn av en krangel med keeper Hugo Lloris under kvartfinaletapet for Spania. Ménez skal også ha fornærmet dommeren under samme kamp.

I tillegg fikk både Hatem Ben Arfa og Yann M'vila advarsler.

Det franske fotballforbundet opplyste samtidig at hele eller deler av spillernes EM-bonuser blir holdt tilbake.

Frankrike gikk videre fra EMs gruppespill etter å ha spilt uavgjort mot England, slått Ukraina og tapt for Sverige. Kvartfinalen endte med 0-2-nederlag for spanjolene, som senere vant mesterskapet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media