Natt for nummer 10

Maradona lager talk-show med Pele som første gjest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Han har ifølge legene vært nær døden på grunn av kokainmisbruket, og vært på avvenning hos Fidel Castro på Cuba. Men de siste månedene har vist Diego Armando Maradona at det finnes et liv etter narkohelvetet.

Nasjonalhelten ble nylig utnevnt til visepresident i fotballklubben Boca Juniors, og mandag kveld hadde det nye fjernsynsprogrammet hans, «La Noche del 10», premiere på argentinsk tv, melder nyhetsbyrået AP.

Og «Tierens natt» ble innledet med et historisk møte mellom to av de beste fotballtrillerne gjennom tidene. Pele gjestet Maradona i studio, og det skal være første gang de to essene snakker sammen om fotball på fjernsyn.

Ifølge AP er programmet det første i en talk-show-serie Maradona skal ha på den lokale nettverkskanalen Canal 13. Tennisstjerna Gabriella Sabatini, og den italienske skuespillerinnen Maria Grazia Cucinotta er også blant gjestene i Maradonas rampelyscomeback.

<strong><b>HISTORISK SUS:</strong></b> To av de desidert største fotballspillerne gjennom tidene møttes i tv-studio under Diego Maradonas talk-show-debut. Foto: Scanpix
HISTORISK SUS: To av de desidert største fotballspillerne gjennom tidene møttes i tv-studio under Diego Maradonas talk-show-debut. Foto: Scanpix Vis mer
BALLMAGI I STUDIO: Slik har du aldri sett Pele og Maradona.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer