Natteranglere vrakes mot RBK

Schalke-spillere på byen.

• Direkte fra kl. 20.45: Schalke - Rosenborg og fem andre Champions League-kamper på live.dagbladet.no.

En fuktig natt på byen gjør at Schalke har satt ut Mladen Krstajic (33) og Ivan Rakitic (19) fra troppen som mønstrer Rosenborg tirsdag kveld.

De to skal ha vært ute på byen til rundt klokken 04.30 på diskoteket «Club Intakt» i Duisburg natt til søndag for to dager siden.

De var ute og svingte seg sammen med Jermaine Jones.

Jones var uansett ikke aktuell til kampen fordi han må sone for gule kort. Det var ventet at Krstajic og Rakitic skulle spille kampen mot trønderne fra start. Det skjer ikke etter at begge spillerne er suspendert.

- Jeg er overrasket og skuffet. Hva som skjer med denne saken videre blir avgjort først etter kampen, sier manager Andreas Müller til avisen Bild-Zeitung.

(NTB)

FEIRET FOR MYE: Ivan Rakitic og Mladen Krstajic, som her jubler sammen etter et mål mot Hamburger SV, må stå over kveldens kamp mot Rosenborg. På grunn av en bytur. Foto: INA FASSBENDER/REUTERS/SCANPIX
FEIRET FOR MYE: Ivan Rakitic og Mladen Krstajic, som her jubler sammen etter et mål mot Hamburger SV, må stå over kveldens kamp mot Rosenborg. På grunn av en bytur. Foto: INA FASSBENDER/REUTERS/SCANPIX Vis mer