Alexander Tettey

- Naturlig at jeg spiller lite

Tirsdag kveld tok Norwich et godt steg mot Premier League med 2-0 seier over Nottingham Forest, men Alexander Tettey (34) og Ørjan Nyland (30) har fått lite tillit av manager Daniel Farke denne sesongen.

MANGEL PÅ TILLIT: Alexander Tettey har vært i klubben siden 2012, men denne sesongen har det blitt dårlig med spilletid for nordmannen. Foto: Alex Pantling/Pool via AP
MANGEL PÅ TILLIT: Alexander Tettey har vært i klubben siden 2012, men denne sesongen har det blitt dårlig med spilletid for nordmannen. Foto: Alex Pantling/Pool via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med gårsdagens overbevisende seier topper «The Canaries» ligaen komfortabelt og mye skal gå galt for at det ikke blir en Premier League-retur.

Nærmeste trussel er Philip Zinckernagels Watford. Det betyr at Norwich har ti poeng ned til andreplassen og må avgi tretten poeng for å miste en automatisk opprykksplass.

Det virker lite sannsynlig med Norwichs strålende form. De står med ni strake seire og har kun tapt èn av sine 15 siste kamper.

Alexander Tettey fikk to fattige minutter på overtid, som betyr at han kun har spilt 10 minutter førstelagsfotball i 2021.

Opprykk i sikte

Tettey forteller til Dagbladet at laget må fortsette å vinne kamper for å sikre opprykket.

- Vi må holde oss fokuserte og vinne flere kamper. Det er gøy at laget er i god form, men det er stor konkurranse bak oss på tabellen.

Ørjan Nyland ble sittende på benken hele oppgjøret mot Nottingham Forest, og har ikke debutert for klubben etter overgangen i februar.

Tettey er fornøyd med en norsk lagkamerat for første gang siden han forlot Rosenborg i 2009.

- Det har vært veldig gøy. Jeg har spilt i utlandet i mange år, og det er morsomt å endelig få en norsk lagkamerat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer