Navarro beklager slaget som brakk nesa til Burdisso

- Mistet hodet.

(Dagbladet.no): Valencia-Inter 0-0, 2-2 sammenlagt. Valencia videre på bortemål.

I det dommeren blåste av kampen, gikk Inter-spiller Nicolas Burdisso til angrep på Valencia-forsvarer Carlos Marchena. Og så brøt rabalderet løs.

Aller sintest var trolig ble Valencias innbytter David Navarro, som ikke engang hadde vært på banen. Nå entret han imidletid matta og plasserte et knyttneveslag i ansiktet på Burdisso og brakk nesa på argentineren.

Slagsmål på vei i garderoben

Dermed flyktet han så fort han kunne fra åstedet med flere Inter-spillere løpende etter og forsøkte å sparke ham ned.

Slåssingen fortsatte i spillertunnelen.

Etterpå forklarte en meget angrende Navarro seg for radiostasjonen Cadena Ser.

- Jeg så at de forsøkte å angripe lagkameraten min og jeg mistet hodet. Jeg har aldri gjort noe slikt før, og vil ikke gjøre det igjen. Jeg er veldig lei meg og skamfull, sier spanjolen.

HER KNEKKER NESA: Valencias David Navarro (t.h.) får inn en høyre hook på nesa til Nicolas Burdisso. Så flyter han i full fart med Inter-spillere halsende etter seg. Foto: AP/Scanpix
HER KNEKKER NESA: Valencias David Navarro (t.h.) får inn en høyre hook på nesa til Nicolas Burdisso. Så flyter han i full fart med Inter-spillere halsende etter seg. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Blir etterforsket

I dag planlegger han å gjøre opp for seg etter beste evne.

- På onsdag vil jeg beklage overfor alle som har blitt rammet av mine handlinger, sier Navarro.

Så spørs det om beklagelsene kan redde David Navarro unna en solid karantene.

Uefa har gode videobilder å jobbe med. Det europeiske fotballforbundet vil etterforske det som skjedde på Mestalla i går kveld, melder Uefa.com.

Saken vil bli behandlet på neste møte i Uefas kontroll- og disiplinærkommité 22. mars.

Navarro beklager slaget som brakk nesa til Burdisso
NØYTRAL SVENSKE: Zlatan Ibrahimovic fikk gult kort for en krangel med Valencia-keeper Santiago Canizares tidligere i kampen, men da masseslagsmålet brøt ut, var svensken fredsmekler.