Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Navas herjet da City latterliggjorde Tottenham

Spurs raknet mot lekent City-lag.

 VONDT FOR TOTTENHAM:  Michael Dawson og Tottenham hadde ingen god dag på jobben. For Alvaro Negredo og City var det rake motsetningen. Foto: REUTERS/Phil Noble
VONDT FOR TOTTENHAM: Michael Dawson og Tottenham hadde ingen god dag på jobben. For Alvaro Negredo og City var det rake motsetningen. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

* Manchester City - Tottenham 6-0 (3-0)

(Dagbladet): Tottenham kom til Etihad med kun ni scorede mål på elleve kamper. London-laget hadde kun sluppet inn seks mål. Det var før møtet med de lyseblå fra Manchester.

Hjemmelaget brukte kun tolv sekunder på å score sitt første. Spurs-keeper Hugo Lloris klarerte elendig, før han reddet forsøket fra Sergio Agüero. Returen tok derimot lynraske Jesus Navas vare på. Det var den lille spanjolens første ligamål i England.

En annen spanjol, Alvaro Negredo doblet ledelsen før hvilen med god hjelp. City-spissens forsøk gikk i beina til Younes Kaboul og Sandro før den trillet over målstreken.

Agüero-dobbel Vondt ble til verre for Tottenham like før pause. For når City er i slag, er det liten argentiner med navnet Sergio Agüero som pleier å score. Og på et perfekt innlegg fra Jesus Navas var det bare for Agüero å styre ballen i mål.

Tottenham kom ut til den andre omgangen med mål om reise kjerringa. I steden skulle ydmykelsen bare bli større.

Fem minutter ut i omgangen satte Sergio Agüero sitt tiende ligamål denne sesongen etter et fantastisk forarbeid av Yaya Toure.

 SCORET:  Alvaro Negredo scoret da City ydmyket Tottenham. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
SCORET: Alvaro Negredo scoret da City ydmyket Tottenham. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

City ville ha mer, selv om seieren allerede var i boks. Negredo vendte på den berømte femøringen på 16 meter og satte inn Citys femte for kvelden.

På overtid avsluttet mannen som åpnet scoringsballet det hele. Jesus Navas kom alene med Hugo Lloris og gjorde ingen feil.

Tottenham lå faktisk foran City på tabellen før møtet. Det var vanskelig å forestille seg i etterkant.

City tapte borte mot Sunderland i den forrige serierunden. Men hjemme på Etihad er formen kanon. Forrige lag som gjesten den fine arenaen var Norwich. Da vant vertene 7-0.

 INGEN GOD DAG:  Hugo Lloris hadde en vond dag på jobb.. Foto: AP Photo/Jon Super.
INGEN GOD DAG: Hugo Lloris hadde en vond dag på jobb.. Foto: AP Photo/Jon Super. Vis mer