Navnet er avslørt

Treårige Brooklyn har røpet familien Beckhams største hemmelighet.

Brooklyn er David og Victorias første sønn, oppkalt etter unnfangelsesplassen: Brooklyn i New York.

Nå har lille Brooklyn slengt med leppa om graviditet nummer to.

Guttungen avslører at det blir en jente som blir født i september. Og hun blir oppkalt etter nok et romantisk feriested, melder London Evening Standard.

- Mammaen min har sagt at jeg får en søster som heter Paris, sa Brooklyn til alle som ville høre i en butikk nær kjendisparets herskapsvilla i Hertfordshire.

Brooklyn var på shopping med Victorias søster Luise da han fortalte om søsteren han snart skal få. Tidligere har venner av Beckham-ekteparet trodd at den nye babyen kom til å hete Essex, etter en landsdel utenfor London.

Samtidig var det kjent at paret var på ferie i Paris i vinter. Ryktene har gått helt siden Victorie avslørte graviditeten for 13 uker siden.

- Han var helt sikker, flere hørte det. Vi ble alle overrasket, fordi det er uvanlig for unger i den alderen å finne på slike ting. Jeg tviler på at Brooklyn engang vet hva Paris er, sier en kunde i butikken til avisa.

Stjerneparets talsmann prøver i dag å legge lokk på navnenyheten:

- Victoria og David har bestemt seg for å ikke vite kjønnet på barnet. Og Brooklyn er for liten til å forstå forskjellen. Alt han vet er at det blir en bror eller søster.

(Dagbladet.no)

<B>SNART FIRE:</B> David, Victoria, Brooklyn - og snart Paris - hvis treåringen har rett.