Navratilova tapte

OL-oppkjøringen kunne ikke blitt verre for Martina Navratilova.

(Dagbladet.no): I dag spilte hun 1. runde double i Nordea Nordic Light Open i Stockholm. Hun takket ja til turneringen av to grunner. Hun kunne sørge for en siste finpuss på OL-formen og det var en gylden anledning til å besøke søsteren sin som bor i den svenske hovedstaden.

Arrangørene strakk seg langt for å få verdens beste kvinnelige tennisspiller gjennom tidene til å delta. Navratilova fikk lov å spille sin 1. runde-kamp først torsdag, noe som er svært uvanlig. De spilles som regel på mandager, noen ganger på tirsdager.

Klagde på sola

Men noe langvarig besøk ble det heller ikke. Navratilova og hennes doublepartner, ukrainske Elena Tatarkova tapte den første kampen mot italienerne Maria Elena Camerin og Flavia Pennetta med settsifrene 6-3, 7-5.

- Jeg er skuffet, mest for turneringens skyld. Det var høye forventninger, men jeg mislyktes, sa Navratilova etter kampen på pressekonferansen.

Hun berømmet motstanderene for bra spill, og klagde litt på at sola var lav, noe som plaget Tatarkova når hun servet. I tillegg spilte Navratilova med andre sitt utstyr, noe hun sier ikke var optimalt.

Neste stopp for Navratilova blir OL i Aten, men først skal hun bli noen dager hos søsteren sin i Stockholm.

<B>DRØMMER OM OL-GULL:</B> Martina Navratilova vil så gjerne avslutte karrieren med enda et OL-gull. Det kan bli tøft.