Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NBA-legende gamblet bort 62 millioner

Og taper gjerne mer.

(Dagbladet.no): Golfstjernen John Daly gamblet bort mellom 310 og 370 millioner kroner. Han er svært fortvilet og frykter han går konkurs.

NBA-legenden Charles Barkley (43) røper at han trolig har spilt bort 62 millioner kroner. Uten at det plager ham, skriver AP.

- Har jeg et gamblingproblem? Ja, jeg har et gamblingproblem. Men jeg ser det ikke som noe problem, fordi jeg har råd til å spille, sier Barkley.

For ham handler det mer om å nyte pengespillet i større grad, og ikke tenke på pengene som går rett i sluket.

- Min agent har jobbet med meg, slik at jeg kan gamble og ha det moro samtidig. Det er lettere sagt enn gjort, sier den NBA-stjernen som la opp i 1999 og nå jobber som ekspertkommentator på amerikansk fjernsyn.

Barkley spilte i NBA i 16 år, han var innom lagene Philadelphia, Phoenix og Houston. Basketballstjernene er meget godt betalt, og Barkley er en av bare fire spillere som har dunket mer enn 20 000 poeng.

- Hvis du er narkoman eller alkoholiker, da har du et problem. Jeg spiller bort for mye penger. Men så lenge jeg kan fortsette å gjøre det, så tror jeg ikke det skaper trøbbel. Om jeg synes det er en dårlig vane? Ja, det synes jeg. Men skal jeg fortsette? Ja, jeg skal fortsette å spille.

På samme måte som Daly bruker Barkley pengene sine på kasinoer. Nå er målet hans å tape mindre, kanskje spille tusen dollar om gangen i stedet for 20 000 dollar.

- Jeg liker å gamble og skal ikke slutte med det. Jeg må bare få kontroll på det.

HALL OF FAME: Charles Barkley fikk sin plass i NBAs Hall of Fame i april
PLUKKET OVER 20 000 POENG: Charles Barkley og tre andre har klart det i NBA-historien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media