ARRESTERT TO GANGER: Minnesota Timberwolves' Dante Cunningham ble arrestert både på fredag og i går for å ha angrepet og sendt truende meldinger til samboeren sin. Foto: Laurence Kesterson / AP Photo / NTB Scanpix
ARRESTERT TO GANGER: Minnesota Timberwolves' Dante Cunningham ble arrestert både på fredag og i går for å ha angrepet og sendt truende meldinger til samboeren sin. Foto: Laurence Kesterson / AP Photo / NTB ScanpixVis mer

NBA-spiller arrestert to ganger på tre dager

Skal ha angrepet og sendt truende meldinger til samboeren.

(Dagbladet): Dante Cunningham spiller for Minnesota Timberwolves i NBA, men de siste dagene har han fått oppmerksomhet for hendelser utenfor basketballbanen.

Han ble i går arrestert for andre gang på tre dager, etter at han skal ha sendt truende meldinger til samboeren sin, skriver USA Today.

Fikk ikke puste Han ble på fredag arrestert for overfall på dama han har bodd med de siste åtte månedene, og ifølge en rapport sier samboeren at han skal ha slått seg gjennom en låst soveromsdør, holdt henne rundt halsen, og slengt henne i veggen mens han holdt henne rundt halsen i 15 til 20 sekunder så hun ikke fikk puste, skriver avisa.

Cunningham ble løslatt senere på dagen, og fløy til Orlando hvor Timberwolves skulle møte Magic.
Klubben kan ikke suspendere ham, ifølge avtalen med NBAs spillerforening, mens sakene etterforskes.
Det er ikke tatt ut siktelse mot Cunningham.

Ligaen ønsker å sette seg inn i detaljene før de tar en videre avgjørelse, men klubben sier de tar avstand fra hendelsen.

Truet på meldinger Søndag morgen ringte Cunninghams samboer til politiet for å fortelle at han hadde kontaktet henne, og sendt henne meldinger med et truende innhold.

- Da politiet kom og så gjennom meldingene så vi at det var direkte trusler som steg til et et terroriserende nivå, sier politiet i en uttalelse, ifølge USA Today.

Basketspilleren skal ha levert inn telefonen og datamaskinen sin, og politiet etterforsker nå hendelsene.