Sterling Brown

NBA-spiller overfalt utenfor strippeklubb

Sterling Brown skal ha blitt overfalt utenfor en strippeklubb i Miami.

OVERFALT: Sterling Brown. Foto: Reuters
OVERFALT: Sterling Brown. Foto: Reuters Vis mer
Publisert

I en pressemelding mandag opplyste NBA-laget Houston Rockets at deres spiller Sterling Brown hadde blitt angrepet utenfor et utested i Miami. Spilleren fikk skader i ansiktet. Klubben fortalte at Brown ikke kjente til angriperne og at han kom til å bli helt frisk.

Ifølge nettstedet The Athletic skal situasjonen ha vært langt mer dramatisk enn som så. Brown gikk angivelig inn i feil bil på vei ut av en strippeklubb. Det startet en krangel mellom han og tre andre menn.

Krangelen skal ha fortsatt utenfor bilen og de tre personene overfalt Rockets-spilleren. Han skal ha blitt slått flere ganger i hodet med ei flaske. Kilder forteller nettstedet at det skal ha vært mye blod på åstedet og at Brown kunne mistet livet i overfallet.

Brown skal ha blitt lagt inn på sykehuset, men blitt skrevet ut samme dag.

Sterling Browns lagkamerat Kevin Porter Jr. var også til stede under overfallet, skriver nettstedet. Han skal ha forsøkt å stoppe hendelsen, men ble selv skadet. Han slapp imidlertid unna uten alvorlig skader og spilte den påfølgende kampen for Rockets.

En representant for spilleren sa til The Athletic at fokuset nå ligger på at Brown skal bli helt frisk igjen.

- Vårt viktigste bekymring er Sterlings helse. Vi stoler på at politiet kan komme til bunns i dette og finne ut hva som skjedde, sa Browns talsperson til nettstedet.

NBA fortalte mandag at de holder på å samle inn informasjon om hendelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer