Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NBA-spiller skutt i beinet og frastjålet gulltenner utenfor strippeklubb

Cleanthony Early ble sendt til sykehus, men er ikke livstruende skadd.

SKUTT: NBA-spilleren Cleanthony Early fra New York Knicks ble skutt i beinet da han natt til onsdag ble ranet på vei ut fra en strippeklubb i New York. Foto: Brad Penner-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
SKUTT: NBA-spilleren Cleanthony Early fra New York Knicks ble skutt i beinet da han natt til onsdag ble ranet på vei ut fra en strippeklubb i New York. Foto: Brad Penner-USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer

NBA-spilleren Cleanthony Early fra New York Knicks ble skutt i beinet da han natt til onsdag ble ranet på vei ut fra en strippeklubb i New York.

24-åringen, som er reserve i Knicks-laget, ble ifølge lokale medier ranet da han satte seg inn i en Uber-bil utenfor strippeklubben. En gruppe maskerte og bevæpnede menn omringet kjøretøyet med sine biler og tok fra ham verdisaker, deriblant et gullkjede. Han skal også ha blitt fratatt flere gulltenner.

Under ranet ble Early skutt i beinet.

- Han ble sendt til sykehus. Det er ikke foretatt pågripelser. Saken er under etterforskning, sa en talskvinne for politiet.

- Vi er klar over hva som skjedde med Cleanthony Early i dag, og vi er lettet over at tilstanden hans ikke er livstruende, meldte Knicks på Twitter.

Lagets store stjerne Carmelo Anthony sa at hendelsen understreker viktigheten av å bekjempe våpenvold i USA.

- Det er skremmende, sa Anthony, som deltar i en stor TV-kampanje mot våpenvold. Innslagene er vist i forbindelse med romjulskampene i NBA.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media