FLYR HØYT:  James Harden  er en populær spiller etter fjorårssesongen. Foto: NTB SCANPIX
FLYR HØYT: James Harden er en populær spiller etter fjorårssesongen. Foto: NTB SCANPIXVis mer

NBA-stjerna James Harden tilbudt 1,7 milliarder kroner for å bytte sko

Går mot vanvittig avtale.

(Dagbladet): Én sko passer ikke alles føtter, sies det.

Men NBA-stjerna James Hardens føtter er svært ettertraktet både for Nike og Adidas. Houston Rockets-spilleren er på vei mot en gigantisk sponsoravtale.

Vil lokke ham bort Tidligere har han brukt Nikes skotøy på parketten, men i et forsøk på å lokke spilleren bort har Adidas tilbudt svimlende 1,7 milliarder kroner over tretten år, skriver ESPN.

I så fall vil Harden tjene mer på sponsoravtalen enn han gjør i klubben Houston Rockets. Hardens signerte nylig en femårskontrakt på 80 millioner dollar (ca. 650 millioner kroner).

Nike har nå noen dager på seg til å eventuelt komme med et nytt tilbud hvis de vil beholde spilleren i stallen.

- MVP En talsmann i Adidas bekrefter overfor ESPN at de har tilbudt Harden den vanvittige kontrakten, og begrunner det med at spilleren passer perfekt inn i stallen:

- Han scoret mest i ligaen i fjor, og er en god representant både på og utenfor banen. Han har en godt forhold til fansen og kan være med og løfte sporten og vår merkevare til nye høyder.

Harden har lagt bak seg sin beste NBA-sesong. Rockets spilte seg fram til finalen i Western Conference, men tapte mot Golden State Warriors.

Harden snittet pene 27,4 poeng i sesongen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram