NBA-stjerne angrep en kvinne og hennes bror utenfor en nattklubb

Kan være i trøbbel.

 I TRØBBEL: Kendrick Perkins er anklaget for et overfall på en kvinne og hennes bror. Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB Scanpix
I TRØBBEL: Kendrick Perkins er anklaget for et overfall på en kvinne og hennes bror. Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det skal ha gått hett for seg da NBA-spilleren Kendrick Perkins var ute på byen i sommer.  28-åringen, som spiller for klubben Oklahoma City Thunder, kan være i trøbbel. Han er anklaget for et overfall utenfor en nattklubb.

I følge offeret, Miketta Cotton, skal stjernen ha gått til angrep på henne og passasjerene i en bil utenfor en nattklubb i Houston.

To biler skal ha kjørt inn i hverandre utenfor klubben. I minuttene som fulgte skal det ha oppstått tumulter mellom sjåførene av de to bilene.

Kendrick Perkins skal først ha observert situasjonene, men da han etter hvert gikk ut av bilen, startet bråket. Kvinnen forklarte i retten at Perkins først slo broren rett i hodet så han datt i asfalten, skriver lokalavisa KHOU.

Men Perkins var ikke ferdig der. Basketballstjerna gikk rett bort til Cotton, og slo til henne med flat hånd så hun falt om,hevder kvinnen til politiet.

Da de lå på bakken, skal flere av passasjerene i den andre bilen ha sparket løs på dem.

Ifølge politiet er det et vitne som støtter Miketta Cottons sak, skriver lokalavisa.

Saken ble først henlagt, men er nå tatt opp igjen i systemet.