NBA-stjerne anklages for å ha drapstruet ekskjæreste

DeMarcus Cousins har fått noen alvorlige anklager mot seg av ekskjæresten. Og hun hevder at hun har bevis.

I TRØBBEL: DeMarcus Cousins anklages for å ha drapstruet sin ekskjæreste. Foto: Ezra Shaw / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
I TRØBBEL: DeMarcus Cousins anklages for å ha drapstruet sin ekskjæreste. Foto: Ezra Shaw / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DeMarcus Cousins (29) er blant de store basketballstjernene i NBA. Han har kommet med på NBAs all-star-lag ved fire anledninger, og denne sommeren signerte han for Los Angeles Lakers for å bli lagkamerat med blant annet LeBron James og Anthony Davis.

Men ting har ikke gått som planlagt for 29-åringen. For etter å ha signert for gultrøyene i juli, pådro han seg en alvorlig korsbåndskade like etter. Det førte til at han mistet oppkjøringen inn mot NBA-sesongen, og han vil miste hele høsten i NBA som følge av skaden han har pådratt seg.

Men det er nok ikke det verste som Cousins har å tenke på om dagen. For hans ekskjæreste, Christy West, kommer med noen svært alvorlige beskyldninger mot Cousins.

For det har seg slik at Cousins skal snart gifte seg med sin nye kjæreste, og i den anledning ville han gjerne ha barnet han og ekskjæresten har sammen til stede i bryllupet.

Men det skal hun ikke ha vært spesielt interessert i, noe som skal ha ført til raseri fra Cousins. Ekskjæresten West hevder nemlig at han drapstruet henne, og hun mener også at hun har opptak av det hele. Opptakene skal ha blitt spilt av i avhør, og TMZ mener også å ha tilgang til lydfilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer