NBA-stjerne anklages for å ha drapstruet ekskjæreste

DeMarcus Cousins har fått noen alvorlige anklager mot seg av ekskjæresten. Og hun hevder at hun har bevis.

I TRØBBEL: DeMarcus Cousins anklages for å ha drapstruet sin ekskjæreste. Foto: Ezra Shaw / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
I TRØBBEL: DeMarcus Cousins anklages for å ha drapstruet sin ekskjæreste. Foto: Ezra Shaw / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

DeMarcus Cousins (29) er blant de store basketballstjernene i NBA. Han har kommet med på NBAs all-star-lag ved fire anledninger, og denne sommeren signerte han for Los Angeles Lakers for å bli lagkamerat med blant annet LeBron James og Anthony Davis.

Men ting har ikke gått som planlagt for 29-åringen. For etter å ha signert for gultrøyene i juli, pådro han seg en alvorlig korsbåndskade like etter. Det førte til at han mistet oppkjøringen inn mot NBA-sesongen, og han vil miste hele høsten i NBA som følge av skaden han har pådratt seg.

Men det er nok ikke det verste som Cousins har å tenke på om dagen. For hans ekskjæreste, Christy West, kommer med noen svært alvorlige beskyldninger mot Cousins.

For det har seg slik at Cousins skal snart gifte seg med sin nye kjæreste, og i den anledning ville han gjerne ha barnet han og ekskjæresten har sammen til stede i bryllupet.

Men det skal hun ikke ha vært spesielt interessert i, noe som skal ha ført til raseri fra Cousins. Ekskjæresten West hevder nemlig at han drapstruet henne, og hun mener også at hun har opptak av det hele. Opptakene skal ha blitt spilt av i avhør, og TMZ mener også å ha tilgang til lydfilen.

Ifølge TMZ skal han ha sagt dette til sin eks:

- Jeg spør deg én gang til før jeg tar det hele til et nytt nivå. Kan jeg være så snill å ha min sønn her?

Hun skal ha svart nei nok en gang, og så kom raseriet fra Cousins.

- Jeg skal sørge for å sette ei kule i det jævla hodet ditt, avslører opptakene.

Om det faktisk er NBA-stjerna som har sagt dette, er foreløpig ikke blitt konkludert. Men hun hevder i hvert fall at det er Cousins, og at han skal ha vært alt annet enn hyggelig med henne da de var i forhold også.

TMZ skriver også at de har prøvd å nå Cousins, uten å få en kommentar foreløpig.

Men hans klubb, LA Lakers har fått med seg anklagene, og skriver følgende i en uttalelse:

- Vi er klar over anklagene som involverer DeMarcus Cousins, og vi tar de selvfølgelig seriøst. Vi er i en prosess der vi samler informasjon, og vi kommer ikke med en ytterligere kommentar på nåværende tidspunkt.