Melbourne, Australia 20170114.
Casper Ruud  utenfor arenaen i Melbourne etter tapet mot Reilley Opelka i Australian Open.
Foto: Marius Helge Larsen / NTB scanpix
Melbourne, Australia 20170114. Casper Ruud utenfor arenaen i Melbourne etter tapet mot Reilley Opelka i Australian Open. Foto: Marius Helge Larsen / NTB scanpixVis mer

- Han var veldig svimmel, men nektet å gi seg

Syk Ruud røk i semifinalen.

Tenniskometen Casper Ruud slet med sykdom og var sjanseløs mot Marton Fucsovic i semifinalen i ATP Challenger-turneringen i Budapest lørdag.

Det norske tennistalentet tapte 0-6, 0-6 mot ungareren som er ranket som nummer 158 i verden. I løpet av kampen måtte en syk Ruud få tilsyn av medisinsk personell.

– Casper følte seg meget uvel og var veldig svimmel. Han hadde medical etter første sett, men nektet å gi seg. Han ville prøve. Det var en kjedelig dag å bli syk på. Han følte seg pigg helt fram til kampstart, sier Ruuds manager, Venke Aure, til nettstedet Tennis-Norge.

De to settene ble en kort prosess, avgjort på henholdsvis 22 og 24 minutter av Fucsovic. Ungareren var regnet som semifinalens soleklare favoritt.

Dermed blir det ingen ny finale i en ATP Challenger-turnering for Ruud, som gikk til topps for første gang i Sevilla i september. I Budapest møtes i stedet Fucsovic og Jürgen Melzer fra Østerrike.

(NTB)