Ndure kom sist - et lite hav bak sitt eget mål for sesongen

Fikk bank.

HADDE IKKE DAGEN: Jaysuma Ndure løp et godt stykke saktere enn sitt eget bestenivå på 200-meteren på Bislett i kveld. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
HADDE IKKE DAGEN: Jaysuma Ndure løp et godt stykke saktere enn sitt eget bestenivå på 200-meteren på Bislett i kveld. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT STADION (Dagbladet): De siste årene har Jaysuma Ndure blitt vant med å bli slått av Usain Bolt under Bislett Games.

I år er ikke tidenes raskeste mann tilstede i Oslo, men den norske sprinteren ble satt ordentlig på plass likevel.

Christophe Lemaitre (25 i dag) begynner nemlig å finne formen. Franskmannen beinfløy inn til klar seier på 200-meteren i kveld med den relativt beskjedne tida 20,21. Motvinden på 1,2 m/s gjorde åpenbart et utslag.

Sist av alle Ndure, som har slitt med en ryggskade i sesonginnledningen, kom aller sist av de åtte i feltet. Tida ble svært svake 20,97. Han kan, om ikke annet, trøste seg med at han fortsatt har nest best personlig rekord i kveldens felt.

Ndure har løpt på 19.89, mens Lemaitre har oppnådd 19.80.

- Det var ikke som jeg hadde ønsket. Nå må jeg bare fokusere på å trene og bli klar til VM i slutten av august, sier Ndure.

- Jeg har, som sagt, slitt med et ryggproblem. De siste månedene har jeg ikke trent optimalt på grunn av ryggskaden, men nå er den borte. Jeg må bare jobbe og finne formen frampover nå. Jeg har nok tid på meg til VM. Jeg trente godt før skaden, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer