Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ndure rakk ikke NM-100 meteren

Gikk ikke fly.

RAKK IKKE LØPET: Jaysuma Saidy Ndure rakk ikke fram til kvalifiseringen på 100 meteren i NM fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
RAKK IKKE LØPET: Jaysuma Saidy Ndure rakk ikke fram til kvalifiseringen på 100 meteren i NM fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Jaysuma Saidy Ndure rakk ikke fram til kvalifiseringen på 100 meteren i NM fredag. Det betyr at Norges beste sprinter bare løper 200 meter i NM.

Han løp inn til 10,13 i Diamond League-stevnet i Lausanne fredag kveld, i et løp der regjerende verdensmester Yohan Blake vant med 9,69 sekunder.

- Det gikk bra på 100 meteren i Lausanne, men jeg skjønte jo at det ikke kunne bli 100 meteren her, for det første flyet gikk ikke før litt over 11 fra Sveits, sa Jaysuma Saidy Ndure til NTB på Kristiansand stadion fredag.

Han var på plass i NM-byen, men brukte første NM-dag til å kose seg på tribunen.

- Slik det er blitt kommer det bare til å bli 200 meter på meg her i NM. Jeg får satse på å løpe fort på den distansen, sa Ndure, som er en av de store kandidatene til å vinne kongepokalen.

De andre er hekkløperen Vladimir Vukicevic og 1500 meterløperen Henrik Ingebrigtsen.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media