Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ndure-saken utsettes

- Uklarheter må avklares.

UTSETTES: Rettssaken der Jaysuma Saidy Ndure er tiltalt for vold og trusler mot ekssamboeren sin, utsettes. Her aktor Camilla Ek Sørensen og forsvarer Mette Yvonne Larsen.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
UTSETTES: Rettssaken der Jaysuma Saidy Ndure er tiltalt for vold og trusler mot ekssamboeren sin, utsettes. Her aktor Camilla Ek Sørensen og forsvarer Mette Yvonne Larsen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Straffesaken mot sprinteren Jaysuma Saidy Ndure utsettes. Det besluttet dommeren torsdag, melder NTB.

Det betyr at det ikke settes rett fredag. Forsvarer Mette Yvonne Larsen begjæret saken utsatt og varslet at hun ville begjære nye etterforskningsskritt i saken. Dommeren besluttet så at saken skulle utsettes.

- Det er del uklarheter som må avklares, og av den grunn støtter jeg forsvarerens begjæring. Vi må finne ut hva dette er for noe, sier aktor Camilla Ek Sørensen til NTB.

Saken startet mandag. Det var opprinnelig satt av fire dager til saken, men på grunn av forsinkelser skulle den fortsette fredag.

Dagbladet kommer med mer

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram