Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ndures forsvarer anmelder ekssamboeren for falsk forklaring

Aktor mener det foreløpig ikke er noen grunn til å tro at fornærmede har avgitt falsk forklaring.

Jaysuma Saidy Ndures forsvarer, Mette Yvonne Larsen, anmelder sprinterens ekssamboeren for å avgitt falsk forklaring.

Larsen har anmeldt både ekssamboeren og hennes mor for forhold i den pågående rettssaken, melder TV 2.

- Jeg har skrevet en anmeldelse mot begge to: Mot den fornærmede for å ha avgitt falsk forklaring i retten, og mot fornærmedes mor for å ha forsøkt å påvirke et vitne til å avgi falsk forklaring. Det er veldig alvorlige forhold, sa Larsen til kanalen.

Anmeldelsen handler om forklaringen rundt en påstått hendelse der Ndure skal ha tatt grep rundt halsen til sin tidligere samboer. Politiet har sikret seg bilder av skadene, men partene har forskjellige forklaringer på hva skadene kommer av.

Saken er foreløpig utsatt på grunn av tvilen rundt hendelsen. Forsvareren mener merkene på bildene kan komme fra en skjønnhetsbehandling.

Aktor Camilla Ek Sørensen mener det foreløpig ikke er noen grunn til å tro at fornærmede har avgitt falsk forklaring.

- På det nåværende tidspunkt er det ingen objektive holdepunkter for å trekke hennes forklaring i tvil. Men når klinikken nekter å uttale seg er det spesielt og skaper uklarhet i saken. Dette er vi nå i ferd med å få rede på, sier Ek Sørensen til TV 2.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media