Ned fra tribunen

28. desember forlot Hassan El Fakiri (25) et iskaldt Oslo og satte kursen til Sør-Frankrike. Få dager seinere var han inne i varmen blant Monacos utvalgte - igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da sesongen startet i fjor høst i den franske toppserien, fikk Hassan endelig en skikkelig sjanse i klubben. Han spilte flere kamper fra start, gjorde gode innhopp fra benken og ble tatt ut på rundens lag i sportsavisa L'Equipe.

- Men i slutten av november havnet jeg på tribunen, og det fortsatte i desember, sier Hassan til Dagbladet.

Noen forklaring fra manager Didier Deschamps får ingen av spillerne. Derfor var det en gledelig overraskelse for Hassan da han var med i troppen som skulle spille cupkamp 5. januar.

A4-info

- Jeg spilte hele kampen borte mot 2. divisjonslaget Vasquahl, sier Hassan.

- Dessverre tapte vi etter ekstraomganger.

Dagen før kamp legger manager Deschamps et A4-ark med spillernes navn i garderoben. De som har fått et kryss bak navnet sitt skal være med dagen etter. Manageren går sjøl til sin egen garderobe, for så å forsvinne fra treningsanlegget.

- Da jeg etter flere gode kamper og innhopp ble plassert på tribunen, fikk jeg ingen forklaring, sier Hassan. - Og det syns jeg var litt merkelig.

Den tidligere Lyn-spilleren sier at han ikke finner sin egen situasjon frustrerende. Hassan syns det har gått bedre enn forventet denne sesongen. Men presiserer at han ikke fornøyd med å sitte på benken, slik han gjorde i siste hjemmekamp mot Bastia (0- 0).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer