Håndball-EM i Sverige:

Nedbrutt Kroatia-stjerne tok et oppgjør etter kampen: - De drepte oss

Andrea Penezic forteller til Dagbladet.

SKUFFET: Andrea Penezic, Kroatias store stjernespiller, var langt nede etter tapet mot Norge. Her i duell med Marta Tomac. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKUFFET: Andrea Penezic, Kroatias store stjernespiller, var langt nede etter tapet mot Norge. Her i duell med Marta Tomac. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Kroatia - Norge 16-34

HELSINGBORG (Dagbladet): Kroatia ble regelrett ydmyket av de norske håndballjentene i EM i går kveld. Balkan-laget holdt følge i et kvarter - men så kom en fullstendig kollaps.

Kroatias venstreback Andrea Penezic (31) var nedbrutt etter kampslutt, men stilte likevel opp da Dagbladet ba henne oppsummere den tragiske avslutningen på kampen.

- Det var fryktelig, sier Penezic til Dagbladet.

- Drepte oss

Stjernespilleren og Kroatia åpnet nemlig bra inne i Helsingborg Arena i går kveld. Penezic startet kampen med tre scoringer på seks minutter og Kroatia ledet 5-3.

Så ble det bekmørkt. Hun avsluttet kampen med totalt fire mål på 10 forsøk.

Hun er ikke nådig i karakteristikken av eget lag og tok et oppgjør i pressesonen der hun mente mye var feil.

- Norge var det beste laget. Vi var fryktelige. De drepte oss. Vi hang bra med i 1. omgang. Etter pause mistet vi fokus og konsentrasjonen forsvant. Vi må vise oss bedre fram enn dette, sier Penezic til Dagbladet.

For å illustrere den brutale nedturen: Stillingen var 8-8 etter 15 minutter. Etter 30 minutter var kroatene under med 9-15.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer