Nedbrutt Tiger Woods: «Hvor er lyset i enden av tunnelen? Jeg aner ikke»

Frykter for framtida.

SLITER: Tiger Woods er preget etter en tung høst og vinter. Han klarer ikke trene - og er usikker på hva framtida bringer. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Tiger Woods er preget etter en tung høst og vinter. Han klarer ikke trene - og er usikker på hva framtida bringer. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tiger Woods (39) var verdens beste golfspiller, men de siste åra har vært tyngre for superstjerna.

En ryggoperasjon i høst har satt Woods ut av spill - og amerikaneren har ikke slått en golfball på lang tid.

Og nå forteller profilen at han er inne i en tung periode mentalt. Han vet ikke om han noen gang kommer tilbake på toppnivå.

- Jeg har ikke noe svar... Det har heller ikke kirurgen eller fysioterapeuten min. Det finnes ingen tidsplan, sier Woods på en pressekonferanse gjengitt av The Guardian.

Preget Woods ble proff i 1996 og slo gjennom som en komet i golfverdenen. Han har 79 seire på PGA-touren. og blir regnet som en av tidenes beste golfspillere.

Usikkerheten rundt framtida preger derimot mannen fra California.

- Det er det tøffeste for meg. Det er ingenting å se fram mot, ingenting å bygge seg opp mot. Hvor er lyset i enden av tunnelen? Jeg aner ikke, sier Woods.

Videospill Grunnet ryggoperasjoner i september og oktober har treningsgrunnlaget i høst og vinter vært minimal. Golf-stjerna har bare klart å gå korte turer, ifølge ham selv.

- Jeg er veldig god til å spille videospill. Virkelig god. Jeg sverger, det er sånn jeg får tida til å gå, utdyper Woods.

39-åringen har vært gjennom tre operasjoner de siste 19 månedene.

- Jeg har opplevd så mye de siste 20 åra. Men jeg håper dette ikke er slutten. Jeg vil tilbake å slå gutta. Jeg savner det virkelig, sier Woods

Amerikaneren har vunnet 14 Major-titler.